Η TV γεμίζει με αστερόσκονη!

Τι περιλαμβάνει το αποψινό τηλεοπτικό μενού;

19:45 WILD NEW WORLD – ΣΚΑΪ

Η εκπομπή χρησιμοποιεί την τεχνική του κινουμένου σχεδίου για να δώσει όσο πιο πιστή αναπαράσταση είναι δυνατή των προϊστορικών ζώων εκείνης της περιόδου. Αυτή η ματιά στο παρελθόν προσφέρει μια μοναδική οπτική άγριας φύσης της Βόρειας Αμερικής του σήμερα, καθώς και των ζώων των οποίων η επιβίωση εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από τον άνθρωπο… 

21:00 ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΝΗ – ΑΝΤ1

Ο νεαρός Τριστάν, προσπαθώντας να κατακτήσει την καρδιά της όμορφης Βικτόρια, υπόσχεται ότι θα της χαρίσει ένα πεφταστέρι και ξεκινά ένα ταξίδι με αυτό το σκοπό. Όταν όμως βρίσκει το πεφταστέρι, ανακαλύπτει ότι αυτό είναι μια πανέμορφη κοπέλα, η Υβόν, την οποία και ερωτεύεται. Από εκείνη τη στιγμή, μια μεγάλη περιπέτεια αρχίζει γιατί πολλοί είναι αυτοί που διεκδικούν την Υβόν. Ο Τριστάν θα έρθει αντιμέτωπος με μάγισσες, πειρατές και πρίγκιπες, στην προσπάθειά του να προστατέψει την αγαπημένη του.

21:00 ΙΓΚΟΡ – STAR

Η ξεκαρδιστική ιστορία του Ίγκορ, του καμπούρη βοηθού ενός διαβολικού επιστήμονα. Το αφεντικό του Ίγκορ δημιουργεί εφευρέσεις που δεν είναι καθόλου φιλικές προς την ανθρωπότητα, όπως θανατηφόρες ακτίνες, μηχανήματα πρόκλησης σεισμών και ανθρωποφάγα φυτά. Ο Ίγκορ ονειρεύεται μια μέρα να γίνει και εκείνος ένας διαβολικός επιστήμονας, ώστε με την εφεύρεσή του να κερδίσει το πρώτο βραβείο στον ετήσιο διαγωνισμό των Σατανικών Επιστημόνων. Μικροί και μεγάλοι θα γελάσουν, αλλά και θα συγκινηθούν, με τις περιπέτειες του Ίγκορ, ενός από τους πιο ιδιαίτερους ήρωες κινουμένων σχεδίων.

21:00 HAIRSPRAY – ALPHA

Η Τρέισι Τέρνμπλαντ είναι ένα υπέρβαρο και χαριτωμένο κορίτσι που λατρεύει το χορό. Όταν κάποια στιγμή η χορευτική ομάδα της αγαπημένης της τοπικής εκπομπής Corny Collins Show στη Βαλτιμόρη αποφασίζει να κάνει οντισιόν για μια θέση στην ομάδα, η Τρέισι θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να κερδίσει την ευκαιρία. Πρέπει όμως να αντιμετωπίσει όχι μόνο τη σατανική βασίλισσα του χορού, Άμπερ Φον Τάσλ, μαζί με τη μητέρα της, Βίλμα, αλλά και όλες τις προκαταλήψεις της δεκαετίας του '60. Πολύτιμος σύμμαχος της Τρέισι στην προσπάθεια, εκτός από τις φίλες της, θα αποδειχτεί η εντυπωσιακά υπέρβαρη μητέρα της Έντνα…

Μια τεράστια κινηματογραφική επιτυχία βασισμένη στο ομώνυμο θεατρικό έργο του Μπρόντγεϊ. Η ταινία ήταν υποψήφια για πλήθος βραβείων – μεταξύ αυτών για Χρυσή Σφαίρα σε πολλές κατηγορίες, ενώ αξιομνημόνευτη είναι η παρουσία του Τζον Τραβόλτα, ο οποίος είναι εκπληκτικά αγνώριστος στο ρόλο της μητέρας της Τρέισι

21:15 MASTER CHEF – MEGA

Επεισόδιο 6ο: Η τελευταία δοκιμασία λίγο πριν ολοκληρωθεί η τελική 25αδα… 9 υποψήφιοι παλεύουν για 4 ποδιές! Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να φτιάξουν ένα εντυπωσιακό αλλά και απαιτητικό πιάτο. Οι στιγμές είναι κρίσιμες και η πίεση είναι μεγάλη… Ποιοι θα φορέσουν την πολυπόθητη ποδιά; Ποιοι θα χάσουν το εισιτήριο την τελευταία στιγμή;
Η αναζήτηση για τους 25 κορυφαίους του MαsterChef ολοκληρώνεται σήμερα!

22:00 ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ – ΝΕΤ

Η εκπομπή,γεμάτη αναμνήσεις, μελωδίες και πλούσιο αρχειακό υλικό,είναι αφιερωμένη στον σπουδαίο σκηνοθέτη Αλέκο Σακελλάριο.

Ο κορυφαίος σκηνοθέτης προσέφερε μοναδικές υπηρεσίες και στο χώρο του τραγουδιού, ως στιχουργός και οι πλέον αγαπημένες επιτυχίες του – όπως τα :«Το μονοπάτι», «Άρχισαν τα όργανα», «Γαρύφαλλο στ’ αυτί», «Το τραμ το τελευταίο», «Αχ βρε παλιομισοφόρια», «Βρε πως μπατιρίσαμε» κ.α., πρωταγωνιστούν και ξεσηκώνουν την εκλεκτή παρέα που τον τιμά.

Ο Κώστας Μακεδόνας, η Μίλλη Καραλή, η Χριστίνα Αλεξανιάν, ο Μπάμπης Βελισσάριος, η Mαρία Αναματερού, ο Άγγελος Μπούρας, ο Μέμος Μπεγνής, ο Παναγιώτης Πετράκης και ο Βασίλης Νικολαϊδης ερμηνεύουν διαχρονικά τραγούδια που φέρουν την υπογραφή του Αλέκου Σακελλάριου.

Στην παρέα συμμετέχουν οι Bίκυ Σταυροπούλου, Ελένη Ανουσάκη, Τίνα Σακελλάριου, Δημήτρης Καλλιβωκάς, Mάκης Δελαπόρτας, Ελένη Κρίτα, Δημήτρης Μαλλισόβας, Χριστίνα Πομώνη, Κωσταντίνος Κακούρης και Iβάν Σβιτάϊλο.

Το δικό τους χρώμα δίνουν οι παιδικές χορωδίες «ANIMUS» και «VIVA VOCE».

Διαβάστε ακόμα:

Οι γλυκές εκπλήξεις που ετοιμάζει ο Στέλιος Παρλιάρος για την Πρωτοχρονιά