Η. Τσακαλία: Η ραδιούργα “Λένα” από τα “Κλεμμένα Όνειρα” εξομολογείται στο TLIFE!

Όμορφη, ετοιμόλογη και ταλαντούχα....

Ο λόγος για την Ηλέκτρα Τσακαλία που ενσαρκώνει έναν ιδιαίτερα απαιτητικό και ιντρικαδόρικο ρόλο που έχει φέρει τα πάνω – κάτω στη ζωή του πρωταγωνιστή.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στο TLIFE για τη συμμετοχή της στην καθημερινή σειρά, την υστερόβουλη ηρωίδα που υποδύεται, την αγάπη της για την ψυχολογία και τον έρωτα.

Φέτος συμμετέχετε στην επιτυχημένη σειρά του Mega “Κλεμμένα Όνειρα”. Πείτε μας λίγα λόγια για τον ρόλο της “Λένας” που ενσαρκώνεται στη μικρή οθόνη;

Η Λένα είναι χειριστική και υστερόβουλη. Η μόνη της φροντίδα είναι πως θα επωφεληθεί από κάθε κατάσταση. Είναι με τον τρόπο της ξεφτέρι στην επιβίωση. Δυστυχώς έχει όλα τα χαρίσματα που έχουν οι άνθρωποι που νοιάζονται μονό για το τομάρι τους. Αυτοί οι άνθρωποι που δεν αντιλαμβάνονται τον εαυτό τους ως μέρος ενός μεγάλου σκηνικού, ως συστατικό της γης και της ζωής και δεν καταλαβαίνουν πόσο η συμπεριφορά τους είναι σημαντική. Η λέξη αρμονία της είναι άγνωστη.

Θεωρείτε πως έχετε κοινά στοιχεία με την ηρωίδα;

Για το αν έχω κοινά στοιχεία με την Λένα… προσωπικά δεν βρίσκω νόημα στην ζωή που κάνει. Ανόητα παιχνίδια και καμία ουσιαστική σχέση με κανένα.

Αν μου αρέσει κάτι στην Λένα είναι το ότι είναι μια συνειδητά ριψοκίνδυνη γυναίκα. Που κυνηγάει τα όνειρα της, και ταυτόχρονα ελίσσεται και αναπροσαρμόζει τα «θέλω» της. Κι όλα αυτά τα χαίρεται. Ενώ παίζει με την φωτιά εκβιάζοντας έναν δολοφόνο, εκείνη αντί να τρέμει, ανεβάζει αδρεναλίνη. Είναι το πιο έντονο παιχνίδι που έχει παίξει. Είναι έξω από τα νερά της, αλλά αυτό δεν την τρομάζει.

Διαβάστε ΟΛΗ τη συνέντευξη στο TLIFE