Η τηλεθέαση των καναλιών την ώρα των exit polls

Δείτε ποιο κανάλι επέλεξαν οι τηλεθεατές

Στον πυρετό της ενημέρωσης οι τηλεοπτικοί σταθμοί χτες από το πρωί, με εκτεταμένες ενημερωτικές εκπομπές και πληροφορίες για τους πολίτες και τα εκλογικά κέντρα, ενώ το απόγευμα μια ώρα περίπου πριν κλείσουν οι κάλπες ξεκίνησε τηλεοπτικός μαραθώνιος…

Τα κανάλια μέσα από τις εκλογικές εκπομπές κατέγραψαν λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις των εκλογικών αναμετρήσεων. Οι κάλπες για τον πρώτο γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών έκλεισαν στις 19:00 και οι τηλεοπτικοί σταθμοί ο ένας μετά τον άλλο άρχισαν να μεταδίδουν τα αποτελέσματα των exit polls.

Το 20,1% των τηλεθεατών επέλεξε να πληροφορηθεί στο τέταρτο 19:00 – 19:14 για τα exit polls από το MEGA, με τον Alpha να ακολουθεί συγκεντρώνοντας το 17,8% του συνόλου της τηλεθέασης, τον ΑΝΤ1 το 14,5%, τη ΝΕΡΙΤ το 9,9% και τον ΣΚΑΪ το 6,5%. Το δυναμικό κοινό λειτούργησε ανατρεπτικά δίνοντας εκείνη την ώρα την πρωτιά της τηλεθέασης στο STAR το οποίο πρόβαλε την ελληνική ταινία «Ο άνθρωπος της καρπαζιάς» με τον Κώστα Βουτσά «κλέβοντας» το 18,8% των τηλεθεατών. Ο Alpha την επίμαχη ώρα των exit polls έφτασε το 17% στο δυναμικό κοινό, το MEGA το 16,7%, ο ΑΝΤ1 στο 13,7%, ο ΣΚΑΪ το 6,3% και η ΝΕΡΙΤ μόλις το 2,5%.

Λία Παππά

Δείτε αναλυτικά την τηλεθέαση

Διαβάστε ακόμα:

Με τι σειρά εμφάνισαν τα exit poll τα κανάλια;

Έβγαλαν στον αέρα τα exit poll πριν μηδενίσει το ρολόι!
 
Λυγερός σε Γεωργιάδη: «Αλητείες να κάνετε εκεί που σας παίρνει»!

Ξέσπασμα της Ραλλίας Χρηστίδου: «Ντρέπομαι για τα ποστοστά στην Αθήνα»

Με τι σειρά εμφάνισαν τα exit poll τα κανάλια;

Ρωμανιάς – Παπαδόπουλος: Άγριος καβγάς για τη Χρυσή Αυγή!

Αποχώρησε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος από την εκλογική εκπομπή του MEGA!