Η τηλεοπτική επιστροφή του Χρήστου Φερεντίνου

Είναι από τους πιο συμπαθείς και καλούς παρουσιαστές, έχοντας στο ενεργητικό του, πλήθος επιτυχημένων εκπομπών και μάλιστα στη σκληρή μάχη της τηλεθέασης στο prime time.

Παρ’ όλα αυτά, ο Χρήστος Φερεντίνος, την προηγούμενη σεζόν δεν δίστασε να ρισκάρει να δοκιμάσει –και να δοκιμαστεί- και στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη. Αν και η ψυχαγωγική ζώνη του «Πρωινού Αντ1» σημείωσε χαμηλότερες τηλεθεάσεις από το «Πρωινό Mou» του MEGA που παρουσιάζουν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, εντούτοις και οι τηλεθεάσεις της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης της εκπομπής του ΑΝΤ1 δεν ήταν χαμηλές. Βέβαια, είναι αλήθεια ότι Χρήστος και Σίσσυ Χρηστίδου δεν έδεσαν και θεωρείται σίγουρο ότι δεν θα εξακολουθήσουν να είναι τηλεοπτικό ζευγάρι. Ωστόσο, αν και ακόμα τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί για την ψυχαγωγική ζώνη της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, ο Χρήστος Φερεντίνος επιστρέφει σύντομα στο τηλεοπτικό τοπίο.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής από την Κυριακή 16 Σεπτέμβρη, θα βρεθεί ξανά μπροστά από τις κάμερες παρουσιάζοντας τις κληρώσεις του ΟΠΑΠ, όπως κάνει τα τελευταία χρόνια. Έως τότε, τις κληρώσεις θα συνεχίζει να παρουσιάζει ο Θανάσης Πάτρας, όπως έκανε την καλοκαιρινή περίοδο.

Το αν και τι θα κάνει ο Χρήστος Φερεντίνος εκτός από το να παρουσιάζει τις κληρώσεις του ΟΠΑΠ δεν έχει ακόμα αποφασιστεί, αφού είναι ελάχιστα τα προγράμματα που πρόκειται να γίνουν την καινούργια σεζόν. Ωστόσο, επειδή είναι όπως λέμε, «παρουσιαστής πρώτης γραμμής», πρόκειται να υπάρξει συνάντηση με τα στελέχη του σταθμού του Αμαρουσίου, όταν αποσαφηνιστούν ορισμένα πράγματα που έχουν στα σχέδιά τους, αλλά ακόμα δεν μπορούμε να προδώσουμε. Αλλά κρατήστε στο μυαλό σας, ότι ο Φερεντίνος είναι από τα πρόσωπα που θέλει να χρησιμοποιήσει το κανάλι του Αμαρουσίου. Άλλωστε έχει αποδειχτεί ότι τα νούμερα τηλεθέασης που κάνει με τις εκπομπές που παρουσιάζει δεν είναι τυχαία, όπως βγαίνουν τα νούμερα στις κληρώσεις του ΟΠΑΠ, αλλά οι τηλεθεατές τον ακολουθούν επειδή είναι καλός και αγαπητός.

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε ακόμα:

Τι εκπομπή σκέφτεται να δώσει ο ΑΝΤ1 στον Φερεντίνο;