Η Τατιάνα Στεφανίδου στο E TV

Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού - Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα της εκπομπή

Μετά από τέσσερα χρόνια άψογης συνεργασίας με το Star και έχοντας μόνο καλές αναμνήσεις στη βαλίτσα της, η Τατιάνα Στεφανίδου γυρίζει σελίδα στα επαγγελματικά της. Μια αρκετά δύσκολη απόφαση για την παρουσιάστρια που πήρε μετά από πολλή σκέψη κι ενώ προηγήθηκαν πολλές συζητήσεις με το κανάλι της Κηφισιάς. Καθώς δεν βρέθηκε κοινή συνισταμένη σχετικά με την ώρα προβολής και το περιεχόμενο της εκπομπής για την επόμενη σεζόν, η συνεργασία της Τατιάνας με το Star ολοκληρώθηκε σε καλό κλίμα.

Η νέα εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon θα μεταδίδεται καθημερινά από τις 16:00 έως τις 18:45, στη γνώριμη δηλαδή για την ίδια ζώνη. Το περιεχόμενο θα είναι ποικίλο, λόγω και της μεγάλης διάρκειας που θα έχει το πρόγραμμα. Κοινωνικό και πολιτικό ρεπορτάζ, lifestyle ειδήσεις, πρόσωπα της επικαιρότητας… όλα θα έχουν θέση στη νέα εκπομπή.

Η επίσημη ανακοίνωση του E TV

Στην εποχή που όλα τριγύρω αλλάζουν κι όλα τα ίδια μένουν, η Τατιάνα Στεφανίδου, πιο επίκαιρη και πιο ενθουσιώδης από ποτέ, αλλάζει τα πάντα διατηρώντας τις σταθερές αξίες.

Με απλά λόγια;

Έρχεται στο E TV και ξαναγίνεται η αγαπημένη συνήθεια του απογεύματος!

Το E TV και η Τατιάνα Στεφανίδου με χαρά ανακοινώνουν τη συνεργασία τους υπογράφοντας συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας!

Έως το τέλος του καλοκαιριού, μας κλείνει πονηρά το μάτι και δηλώνει πανέτοιμη για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.