Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πάει διακοπές – Πότε επιστρέφει το Happy Day;

Tι θα αλλάξει στην επιτυχημένη εκπομπή τη νέα σεζόν;

Το Happy Day, είναι αδιαμφισβήτητα , νικητής της φετινής σεζόν. H εκπομπή που ξεκίνησε δειλά -δειλά στα μέσα Μαρτίου, έδειξε από την αρχή τη δυναμική της, σημειώνοντας ιδιαίτερα υψηλά νούμερα κυρίως στο νεανικό-δυναμικό κοινό παρά τους τους δυνατούς αντιπάλους που είχε απέναντι.

‘Όπως έχουμε γράψει πολλές φορές οι υπεύθυνοι του καναλιού , είναι πολύ ικανοποιημένοι, τόσο από την πορεία της εκπομπής, όσο και από τη Σταματίνα.

Έτσι , όπως είναι φυσικό , η εκπομπή έχει πάρει εδώ και καιρό το πράσινο φως για την ερχόμενη σεζόν και θα βγεί στον αέρα στις 15 Σεπτεμβρίου.

Το Happy Day, που ρίχνει αυλαία την 1η Αυγούστου, δε θα αποχωριστεί το τηλεοπτικό κοινό λοιπόν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες , την ερχόμενη σεζόν η εκπομπή δε θα κάνει κάποιες ριζικές αλλαγές, αφού ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει.

Το μόνο που δεν έχει αποφασιστεί ακόμα είναι η διάρκεια της εκπομπής,δηλαδή, εάν το Happy Day θα κλείνει στις 10:00 ή στις 11:00.

Το σίγουρο είναι πως η Σταματίνα και η παρέα της είναι νικητές της σεζόν και ο Alpha με το Happy Day κατάφερε να χτίσει επιτυχημένη πρωινή ζώνη κάτι που έλειπε από το κανάλι της Κάντζας.

Παυλίνα Ντάσιου
 
Διαβάστε ακόμα:

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατάφερε να περάσει σε τηλεθέαση τους Λιάγκα – Σκορδά