Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατάφερε να περάσει σε τηλεθέαση τους Λιάγκα – Σκορδά

Δείτε ποια ώρα βρέθηκε το Happy Day πάνω από το Πρωινό...

Και όμως, βρέθηκε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα που κατάφερε να περάσει σε τηλεθέαση -έστω και για μισή ώρα- το Πρωινό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. Το πρωί της Τετάρτης, το Happy Day, που για την καλοκαιρινή περίοδο πήρε παράταση μέχρι τις 11:00, βρέθηκε μπροστά από την εκπομπή του ΑΝΤ1.

Στο γενικό σύνολο τηλεθέασης, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά δεν «κουνήθηκαν» από την κορυφή, καθώς οι μετρητές της Nielsen κατέγραψαν ποσοστό 26% για το Πρωινό και 16,2% για το Happy Day. Στο δυναμικό κοινό οι δύο εκπομπές σημείωσαν 31,7% και 27,1% αντίστοιχα. Όμως, οι δύο αντίπαλοι βρίσκονται ταυτόχρονα στην τηλεοπτική αρένα μόνο για μία ώρα, μεταξύ 10:00 και 11:00. Τι συνέβη σε εκείνο το διάστημα;

Από τις 10:00 έως τις 10:30 η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η παρέα της πέρασαν μπροστά με 20,6% στο σύνολο και 32,5% στο δυναμικό κοινό. Την ίδια ώρα, το Πρωινό συγκέντρωνε 18,6% και 21,7% αντίστοιχα.

Στο επόμενο ημίωρο, ο Γιώργος και η Φαίη επανήλθαν στον θρόνο τους με 24,2% στο σύνολο και 29% στο δυναμικό. Ωστόσο, το Happy Day σημείωσε αξιόλογες επιδόσεις, 13,8% και 23%.

Η τρέχουσα εβδομάδα είναι η μοναδική που τα δύο προγράμματα βρίσκονται απέναντι, αφού αύριο η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 φεύγει διακοπές. Για τον ALPHA και το Happy Day, αυτές οι μέρες είναι ένα crash test που με την ολοκλήρωσή του θα δείξει αν η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα διατηρήσει από τη νέα σεζόν την εκπομπή της με τρίωρη διάρκεια ή αν θα επανέλθει στη λήξη των 10:15. Πάντως, μέχρι στιγμής, τα στοιχεία ευνοούν το πρώτο σενάριο. Είδομεν…

Γιώργος Σκρομπόλας

Διαβάστε ακόμα:

Μεγάλη συγκίνηση του Σπύρου Σούλη – Βούρκωσε ο Γιώργος Λιάγκας

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέστρεψε συγκινημένη στο Happy Day