Η sexy αστυνομικός από τη διαφήμιση με τον Σάκη Ρουβά αποκαλύπτει: «Του μιλούσα στον πληθυντικό»

Η Ελίνα Μάλαμα μιλάει για τον Σάκη Ρουβά ...πίσω από τις κάμερες!

Η αστυνομικός -ηθοποιός, Ελίνα Μάλαμα- που κάνει σωματικό έλεγχο στον Σάκη Ρουβά, επειδή συνελήφθη να τρώει πατατάκια στο αυτοκίνητο, μιλάει στο TV BOX για τη συνεργασία της μαζί του.

Συζήτησες μαζί του αν σε γνώριζε από τους τηλεοπτικούς σου ρόλους;

Ήμασταν όλοι απασχολημένοι με το πως θα βγει καλύτερα η δουλειά και δεν είχαμε καιρό για τέτοιου είδους συζητήσεις. Άλλωστε, ολοκληρώσαμε το διαφημιστικό μέσα σε μερικές ώρες και δεν είχαμε χρόνο να πούμε πάρα πολλά. Πάντως, κέφι υπήρχε και είναι αλήθεια πως γελάσαμε με την ψυχή μας.

Μετά τη διαφήμιση, χιλιάδες γυναίκες σε μίσησαν. Και ποια δεν θα ήθελε να κάνει σωματικό έλεγχο στον Σάκη…

Ήταν μέρος του σεναρίου και μέρος της δουλειάς μου. Δούλεψα επαγγελματικά και εκείνη τη στιγμή ξέχασα ότι είχα απέναντί μου τον Σάκη.

Στοιχηματίζω πως η συγκεκριμένη σκηνή γυρίστηκε πολλές φορές…

Όλες οι σκηνές γυρίζονται τρεις και τέσσερις φορές, το ίδιο και αυτή. Αν εννοείς πως το concept της σκηνής με ώθησε στο να κάνω λαθάκια προκειμένου να γυριστεί εκ νέου, η απάντηση είναι όχι. Δεν εκμεταλλεύτηκα την κατάσταση. Ήταν μια μέρα για επαγγελματίες και αρκεί να σου πω ότι μιλούσα στον Σάκη στον πληθυντικό. Παρότι μου συνέστησε να τον αποκαλώ Σάκη, δεν μπόρεσα. Μόνο το «κύριε Ρουβά» μου έβγαινε.

Διαβάστε ακόμα:

Ε. Μάλαμα: Ποια είναι η σέξυ αστυνομικός που έκανε σωματικό έλεγχο στον Ρουβά!

Με καλεσμένο-βόμβα επιστρέφει ο Λάκης Λαζόπουλος!