Η Σάσα Σταμάτη βρήκε γαμπρό μέσω αγγελίας γνωριμιών

Είναι αλουμινάς,από το Ναύπλιο, 43 χρονών και έχει εισόδημα 4.500 ευρώ το μήνα

Σε ….κυνήγι  πλούσιου γαμπρού επιδόθηκε η Σάσα Σταμάτη στην εκπομπή του Φώτη και της Μαρίας. Καλεσμένη στο ΦΜ Live,  βρέθηκε να κάνει τηλεφωνική φάρσα σε  σαραντατριάχρονο αλουμινά απο το Ναύπλιο, που αναζητούσε μέσω αγγελίας σύντροφο.

Ο Βασίλης, όπως είναι το όνομα του, δήλωνε ότι έχει εισόδημα 4.500 ευρώ το μήνα, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τη Σάσα Σταμάτη. Χαριτολογώντας η παρουσιάστρια, δήλωσε ότι με τέτοιο «προσόν» μπορεί και να το σκεφτεί σοβαρά ενώ ζήτησε από Φώτη και Μαρία να γίνουν κουμπάροι. 

Συστήθηκε ως Μαριάνθη που ζει στη Νέα Κηφισιά και έχει μητέρα Ρωσίδα. Περιέγραψε τον εαυτό της ως ψηλή, ξανθιά, τριαντάχρονη καλλονή και αρκετά  ατακτούλα, ενώ του ζήτησε να έρθει την ίδια μέρα Αθήνα για να  συναντηθούν.
Όταν ο …ανυποψίαστος γαμπρός της έκανε κοπλιμέντο για την αισθησιακή φωνή της και  άρχισε να ζητά καυτές λεπτομέρειες για το τι φορά, η Σάσα του απάντησε με αφοπλιστικό τρόπο ..μπαγκέτα.

Λίγο μετά, η Μαρία  αποκάλυψε ότι πρόκειται για φάρσα αλλά ο αλουμινάς ζήτησε να συναντηθεί στα αλήθεια με την Σάσα, γιατί του αρέσει πολύ.

Δείτε το σχετικό βίντεο: