Η πρώτη σέξι φωτογράφηση της Μαρίας Ηλιάκη

Δείτε την αποκαλυπτική φωτογράφηση στο DOWN TOWN

Αυτή εδώ είναι μια σέξι φωτογράφηση. Είναι η πρώτα φορά που βγάζεις αυτή την πλευρά σου;

Ναι.

Γιατί δεν είχε γίνει νωρίτερα;

Δεν έτυχε. Δεν θεωρώ πως είμαι sexy ή ότι με βλέπει ο άλλος και το πρώτο που σκέφτεται είναι «Ουαου! Τι σέξι γκόμενα!». Νομίζω ότι είμαι ένα γλυκό κορίτσι.

Είσαι ερωτευμένη;

Ναι, είμαι! Είναι γνωστό αυτό.

Τι σου συμβαίνει όταν είσαι ερωτευμένη; Πυροτεχνήματα και πεταλούδες στο στομάχι;

Στην ηλικία που είμαι, δεν ξέρω πλέον αν θα το έλεγα έτσι. Αλλά ναι, αλλάζω! Και ειδικά τώρα, με την κρίση και όλα τα δυσάρεστα που μας συμβαίνουν, είναι κόντρα στη μιζέρια το να είσαι ερωτευμένος. Με το συγκεκριμένο άνθρωπο, ένα χρόνο τώρα -γιατί θεωρώ ότι είναι ίσως η καλύτερη σχέση που είχα ποτέ- νομίζω πως έχω γίνει πιο τρυφερή και εκδηλωτική. Πιο χαρούμενος άνθρωπος, γιατί κατά βάση είμαι καταθλιπτική. Βλέπω το ποτήρι πάντα μισοάδειο. Ο κόσμος ίσως πιστεύει ότι είμαι το party animal. Η αλήθεια είναι ότι προτιμώ να γυρίσω σπίτι, να πάρω την κουβέρτα μου, να κάτσω στον καναπέ, να δω μια ταινία και να με πάρει ο ύπνος. Ξέρεις, με πήρε πολύ από κάτω όταν αρρώστησε η μαμά μου. Πέρασαν πολλά χρόνια στενοχώριας μέχρι να μπορέσω να το αντιμετωπίσω. Γενικά, όμως, δεν έχω περάσει άσχημα στη ζωή μου.

Γράφτηκε κάπου ότι χώρισες. Το είδες;

Ναι. Δεν θέλω να το σχολιάσω αυτό!

Αλλά εσύ είσαι ερωτευμένη! Και είναι ωραία εποχή για προτάσεις γάμου…

Δεν είμαστε σε τέτοια φάση με το σύντροφό μου ακόμη. Το έχουμε συζητήσει. Είμαστε μια χαρά έτσι όπως είμαστε.

«Όταν ανάβουν τα φώτα» ξεχνάς ότι σε απασχολεί;

Ναι. Η εκπομπή είναι για μένα τρομερή ψυχοθεραπεία. Υπάρχουν φορές που λίγο πριν από τους τίτλους αρχής θέλω να βάλω τα κλάματα και να πω «άι στο καλό, θέλω να πάω σπίτι μου». Αλλά με το που ξεκινά η εκπομπή, περνάω όμορφα. Όταν φτάνει 6 το απόγευμα, αισθάνομαι λες και κάποιος μου έχει ρουφήξει όλη την αρνητική ενέργεια και είμαι πολύ cool. Και με τον Νίκο έχουμε μια τέτοια σχέση, περίεργη…

Σε μια διαφωνία, εσύ θα κάνεις πίσω ή αυτός;

Συνήθως εγώ. Για την ακρίβεια μόνο εγώ κάνω πίσω. Αλλά, για να σου απαντήσω κιόλας, όχι, δεν έχουμε δει ποτέ τους εαυτούς μας ως δίδυμο. Ποτέ. Όμως έχουμε συνειδητοποιήσει ότι κάνουμε μια επιτυχία μαζί. Σαφώς είναι και τα άλλα δύο παιδιά, η κατερίνα και ο Γιώργος, αλλά η εκπομπή στηρίζεται κυρίως στον Νίκο και σε μένα. Τώρα, αν του χρόνου το κανάλι μας πει «συνεχίστε» ή αν μας προτείνουν να πάμε σε άλλη ώρα, δεν νομίζω πως κάποιος από τους δύο θα πει όχι επειδή δεν θέλουμε να είμαστε δίσυμο. Φαντάζομαι πως και ο Νίκος θέλει να κάνει κάτι δικό του, όπως κι εγώ. Όμως δεν είναι εκπομπή για πειραματισμούς.

Τι συμβαίνει με τη μαμά σου;

Πριν από έξι χρόνια, η μαμά μου έπαθε μια σειρά από εγκεφαλικά. Πλέον είναι μόνιμα στο κρεβάτι. Από την αρχή μου ήταν πολύ δύσκολο να συνειδητοποιήσω ότι στο εξής πρέπει να φροντίζω εγώ τη μαμά μου και όχι αυτή εμένα. Άργησα να το δεχτώ.

Πηγή: DOWN TOWN
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΑΤΑΝΟΣ

Διαβάστε ακόμα:

Η… σκληρή απάντηση της Ηλιάκη στην «κακία» της Ζαρίφη

Μουτσινάς: Σιγά μην πάθω σοκ με τον Νότη που έφυγε!