«Η πρώτη μου αντίδραση ήταν: «Αυτό το παιδί είναι δικό μου»;»

Η εξομολόγηση πασίγνωστου προσώπου της ελληνικής showbiz...

Ο Ερρίκος Πετιλόν μιλάει για όλα στο περιοδικό ΟΚ! και τον Γιάννη Πουλόπουλο. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι απαντήσεις που δίνει για τον 19χρονο γιο του.

Έχεις παντρευτεί δύο φορές και έχεις αποκτήσει έναν γιο, τον Κάγιο, που είναι τώρα 19 χρόνων. ήταν εύκολο να του εκμυστηρευτείς το πρόβλημά σου;

Έχω την τύχη ο γιος μου να έχει μεγαλώσει με μία υπέροχη μητέρα, που του πρόσφερε εξαιρετική παιδεία και αγωγή, και δεν είπε ποτέ άσχημα λόγια για τον πατέρα του. Αυτή ήταν που για πρώτη φορά πέρσι του μίλησα για τα προβλήματα που αντιμετώπιζα. και στη συνέχεια εγώ, φέτος που συναντηθήκαμε, του εξήγησα για ποιο λόγο χωρίσαμε με τη μητέρα του και γιατί δεν ήμουν δίπλα του όλο αυτό το διάστημα.

Πόσα χρόνια είχες να δεις τον γιο σου;

Έξι χρόνια. μετακόμισαν από τη Γερμανία όπου ζούσαν στη λατινική Αμερική, οπότε δεν είχα τη δυνατότητα να τους επισκεφθώ. Παρόλο που είχαμε πολύ συχνή επικοινωνία μέσω τηλεφώνου και Skype, όταν το καλοκαίρι τον είδα για πρώτη φορά, τρόμαξα να τον γνωρίσω. Και κάπου είναι και λογικό, γιατί όταν βλέπεις ένα παιδί στα 13 του και μετά στα 19 του έχει αλλάξει πάρα πολύ. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν: «Αυτό το παιδί είναι δικό μου;». Τις πρώτες ημέρες ομολογώ ότι ήμασταν και οι δύο λίγο αμήχανοι, αλλά μου αρέσει που ξαναχτίζουμε τη σχέση μας από την αρχή. Αυτή την περίοδο βρίσκεται στη Γερμανία και έχουμε δώσει ραντεβού το επόμενο καλοκαίρι να συναντηθούμε και πάλι στην Ελλάδα».