Η πρώτη μέρα λειτουργίας της ΝΕΡΙΤ…

«Κάτι νέο ξεκίνησε»...

Με την ένδειξη «Κάτι νέο ξεκινά» και ειδήσεις σε τίτλους από το πρώτο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΡΙΤ με την Αντριάννα Παρασκευοπούλου, βγήκε στον αέρα το απόγευμα της Κυριακής ο νέος δημόσιος τηλεοπτικός φορέας. Με το μπλε να κυριαρχεί στο λογότυπό του και το κόκκινο να χαρακτηρίζει την ενημέρωση, το κανάλι επιθυμεί να μπει με άλλο αέρα στα σπίτια των τηλεθεατών, κάτι που φάνηκε και από τα ανανεωμένα, εντυπωσιακά σκηνικά.

Η τετράωρη πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Έξι με Δέκα» άνοιξε σήμερα την πρώτη τηλεοπτική εβδομάδα της ΝΕΡΙΤ. Μια τρίωρη πολιτική εκπομπή θα έχουν την ευκαιρία να βλέπουν οι τηλεθεατές σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, καθημερινά 10:00 με 13:00. Με αυτό τον τρόπο το κανάλι δημιουργεί μια ενιαία ζώνη ενημέρωσης διάρκειας επτά ωρών. 

Το «Μένουμε Έλλάδα» έγινε «Επι_μένουμε Ελλάδα» και επέστρεψε στις οθόνες μας και μας ταξιδεύει ξανά, σε κάθε γωνιά του τόπου μας, με οδηγούς τη Ρένια Τσιτσιμπίκου και τον Πέτρο Κουμπλή. 

Και το βραβευμένο δικαστικό δράμα, παραγωγής BBC, «Silk», κάνει πρεμιέρα σήμερα στη ΝΕΡΙΤ. 

Η Eurovision είναι από τα πρώτα μεγάλα τηλεοπτικά γεγονότα που καλείται να ανταποκριθεί η ΝΕΡΙΤ, από την πρώτη, μάλιστα, εβδομάδα λειτουργίας της. Οι δύο ημιτελικοί και ο τελικός του ερχόμενου Σαββάτου θα προβληθούν ζωντανά από το νέο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης. Τελικός Champions League, Final Four Euroleague, Ευρωπαϊκός Πρωτάθλημα στίβου Ζυρίχη, Μουντιάλ… ακολουθούν το επόμενο διάστημα.