Η πρώτη κούπα – Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Για 6η συνεχόμενη χρονιά Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κοντράρονται στον τελικό του κυπέλλου μπάσκετ που θα γίνει στο κλειστό του Ελληνικού.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν πάρει τον… αέρα των αντιπάλων τους, αφού τους έχουν κερδίσει και στα δύο φετινά ματς. Ο τελικός του κυπέλλου, όμως, είναι μία εντελώς διαφορετική ιστορία από τους αγώνες του πρωταθλήματος και αυτό το γνωρίζουν οι δύο ομάδες.

Ο Ολυμπιακός διεκδικεί το 10ο τρόπαιο της ιστορίας του ενώ ο Παναθηναϊκός το 14ο. Οι δυο τους θα αναμετρηθούν για 9η φορά σε τελικό κυπέλλου.

Στις εξέδρες του Ελληνικού θα βρεθούν μόλις 1800 φίλαθλοι και από τις δύο ομάδες, κάτι που δεν αρέσει σε κανέναν ειδικά όταν σε άλλες χώρες τα γήπεδα είναι γεμάτα και ο τελικός είναι γιορτή.

Μία ώρα πριν το τζάμπολ θα γίνει η κλήρωση των διαιτητών. Οι υποψήφιοι δεν έχουν ανακοινωθεί αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι οι Χρήστος Χριστοδούλου, Σπύρος Γκόντας, Τόμι Σχινάς και Παναγιώτης Αναστόπουλος.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18.30 και θα μεταδοθεί χωρίς περιγραφή από την ΕΤ1 ενώ θα υπάρχει LIVE ενημέρωση από το NewsIt.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις από την επικαιρότητα στο NewsIt!