Η πρώτη 3D πορνό υπερπαραγωγή αναστατώνει την Κίνα

Διαβάστε για την πρώτη παγκοσμίως 3D αισθησιακή ταινία κόστους 1,4 εκατ. ευρώ που προκαλεί αντιδράσεις και εξάππτει τη φαντασία.

Παγκόσμια πρωτιά για την Κίνα! Ευφυής παραγωγός ετοιμάζει να φέρει σε κάθε… σινεφίλ γωνιά του κόσμου το πρώτο αισθησιακό φιλμ σε 3D εκδοχή. Η ταινία «3D Sex and Zen» αποτελεί μια υπερπαραγωγή που άγγιξε τα 1,4 εκατ. ευρώ, με ακριβά κουστούμια και υπερπολυτελή σκηνικά τα οποία οι θεατές, μαζί με κάθε επίχαμη σκηνή, θα μπορούν να παρακαλουθήσουν… σαν να βρίσκονται μέσα σ' αυτή.


Μια από τις ερωτικές πρωταγωνίστριες.

Η ιστορία παρακολουθεί έναν νεαρό άντρα στην αυτοκρατορική Κίνα που, επειδή πιστεύει ότι η ζωή του είναι μικρή, αποφασίζει να απολαύσει κάθε της χάρη… Οι πρώτες κριτικές που κυκλοφόρησαν μιλάνε για «γραφικές έως ανόητες» ερωτικές σκηνές και για απλοϊκό στόρι που ουσιαστικά καταλήγει στο συμπέρασμα «ότι η πραγματική αγάπη δεν έχει ανάγκη το σεξ» (!) . Μάλλον πρόκειται  για μια «κιτς πουριτανική εκδοχή αισθησιακών ταινιών», που με την προσθήκη του 3D «απλά σε κάνει να ασφυκτιάς στις σκηνές του σεξ και της βίας», προσθέτει η κριτικός του CNN Asia.


Σκηνή ζεν.

Η πρεμιέρα της ταινίας έχει προγραμματιστεί για τις 14 Απριλίου στο Χονγκ Κονγκ, καθώς στην Κίνα οι ταινίες σεξουαλικού περιεχομένου είναι απαγορευμένες. Παρ' όλα αυτά, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ του διεθνή τύπου, έχουν ήδη προγραμματιστεί πούλμαν με ταξιδιώτες από το εσωτερικό της Κίνας με προορισμό τις αίθουσες του Χονγκ Κονγκ Τα εισιτηρία που έχουν πουληθεί είναι χιλιάδες ενώ περήφανος ο σκηνοθέτης δηλώνει : »Δεν νομίζω ότι κανείς μέχρι τώρα έχει δει ένα φιλμ σαν το δικό μας!».


Σκηνή «ιπτάμενης» μάχης

Σύμφωνα μάλιστα τις πληροφορίες της The Independent, ο ιταλός σκηνοθέτης του cult φιλμ «Καλιγούλας»(1979) ζήλεψε τη δόξα του κινέζου συναδέλφου και ετοιμάζεται να φορέσει γυαλιά στους θεατές για το ρεμέικ της ταινίας! 


Η πρωταγωνίστρια σε θέση μάχης.