Η πρόταση βόμβα της Ρούλας! Ποιούς τηλε-αστέρες επιλέγει να έχει μαζί της στην «DREAM TEAM»;

Ποιους παρουσιαστές θέλει μαζί της;

Μπορούν σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα να συνυπάρξουν Ρούλα Κορομηλά, Ελένη Μενεγάκη, Γρηγόρης Αρναούτογλου,Τατιάνα Στεφανίδου, Έλλη Στάη, Ναταλία Γερμανού, Έλενα Παπαβασιλείου, Αννίτα Πάνια, Δούκισα Νομικού, Ελεονώρα Μελέτη, Κατερίνα Στικούδη ; Σύμφωνα με τη Ρούλα Κορομηλά, μπορούν! Και μάλιστα σε ένα κυριακάτικο τηλεοπτικό υπερθέαμα, το οποίο θα προβάλλεται σε διακαναλική μετάδοση από τις 21:00 ως τις 00:00!

Είναι μια ριζοσπαστική πρόταση που σκέφτηκε η εθνική μας παρουσιάστρια και αποτελεί μια έξυπνη καινοτομία, από την οποία θα έχουν να κερδίσουν τα κανάλια, οι τηλεθεατές, αλλά και οι παρουσιαστές που θα δεχτούν να συμμετάσχουν.

Ουσιαστικά με την πρόταση αυτή της Ρούλας, μπορεί κανείς να συμπεράνει ποιά είναι τα πρόσωπα -νέα και παλιά- που η Ρούλα θεωρεί πως ξεχωρίζουν στην τηλεόραση. Για αυτούς που δεν ανέφερε τι να πούμε…

Από τον ALPHA, πάντως, δεν συμπεριέλαβε σε αυτήν την «DREAM TEAM» κανέναν από την εκπομπή «Δέστε τους» (Νίκο Μουτσινά, Μαρία Ηλιάκη, Κατερίνα Καινούργιου), αλλά επέλεξε την Ελένη Μενεγάκη και τις Γερμανού-Παπαβασιλείου.

Όπως αποδεικνύει η παρουσιάστρια των επιτυχιών, μόνο…μετέωρη δεν είναι, αλλά ετοιμάζεται για νέες προκλήσεις !

Δείτε πως παρουσιάστηκε η πρόταση βόμβα της Ρούλας το πρωί από την εκπομπή «Πρωινή μελέτη»:

 

Διαβάστε ακόμα:

Όταν ο Στράτος Διονυσίου χόρευε lambada με την Ρ. Κορομηλά!

Η απάντηση της Ρούλας σε όσους την θέλουν «μετέωρη» επαγγελματικά

Ποιόν τραγουδιστή «έλουσε» με γαρύφαλλα η Ρούλα Κορομηλά ;