Η πρόταση στον Πετρετζίκη για καινούργια εκπομπή

Δίνει καθημερινά τις συμβουλές μαγειρικής μέσα από το «Πρωινό mou», έχοντας κερδίσει πολλούς τηλεθεατές. Ωστόσο...

…από πέρυσι ο Άκης Πετρετζίκης είχε μιλήσει με τα στελέχη του MEGA για να παρουσιάσει, εκτός από τη στήλη της μαγειρικής στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή και μία καινούργια εκπομπή μαγειρικής.
Η πρόταση που είχε κάνει ήταν να μαγειρεύει αποδεικνύοντας μέσα από την εκπομπή του ότι είναι εύκολο για τον καθένα να μαγειρεύει εύγεστα, χρησιμοποιώντας αγνά υλικά που θα προέρχονται ακόμα και από δική μας παραγωγή. Η πρόταση άρεσε πολύ στα στελέχη του σταθμού γνωρίζοντας και την αποδοχή που έχει ο σεφ από τους τηλεθεατές, αλλά τελικά μπήκε στο «ψυγείο» λόγω… οικονομικών δυσκολιών.

Σύμφωνα όμως, με έγκυρες πληροφορίες μου τα στελέχη του MEGA πριν από λίγο καιρό έβγαλαν από το «ψυγείο» την πρόταση για την καινούργια αυτή εκπομπή και αφού συζήτησαν με τον Άκη, αποφάσισαν να την κάνουν την επόμενη σεζόν.

Βέβαια οι υπογραφές δεν έχουν ακόμα μπει στο συμβόλαιο, αλλά και οι δύο πλευρές θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τόσο στο «Πρωινό Mou», όσο και σε καινούργια εκπομπή. Άλλωστε, όπως φαίνεται η στήλη στην πρωινή εκπομπή και η μαγειρική εκπομπή, πάνε… πακέτο και αντίθετα με όσα συνέβησαν πέρυσι, όταν θα πέσουν οι υπογραφές θα οριστικοποιηθεί η συνεργασία και στα δύο.

Γρηγόρης Μελάς