Η πρεμιέρα του Γιώργου Παπαδάκη: «Τη χρονιά αυτή δεν θα κάνουμε τίποτα διαφορετικό»

Επέστρεψε η Ντόρα Κουτροκόη στο Πρωινό ΑΝΤ1 - Παρέμεινε η Μπάγια Αντωνοπούλου

Επέστρεψε στο γνώριμο πόστο του και με την άφιξή του συμπληρώνεται το παζλ των πολύ πρωινών μονομάχων. ο Γιώργος Παπαδάκης από σήμερα και κάθε πρωί θα λέει και πάλι «καλημέρα» στους τηλεθεατές έχοντας μαζί του τον Ντίνο Σιωμόπουλο, την Ντόρα Κουτροκόη που επέστρεψε από την άδεια εγκυμοσύνης αλλά και την Μπάγια Αντωνοπούλου που παρέμεινε στην ομάδα.

«Καλημέρα! Μάζεψέ μας έτσι να αισθανόμαστε μια παρέα, μια συντροφιά. Καλωσορίσατε. Υπάρχει μια περίεργη τηλεοπτική λογική για τους ανθρώπους που δουλεύουν στην τηλεόραση ότι ο χρόνος ξεκινάει τον Σεπτέμβρη. Είναι μια ανοησία και μισή. Ένας χρόνος τελειώνει 31 Δεκεμβρίου και αρχίζει 1η Ιανουαρίου. Τα πήγατε πάρα πολύ καλά. Έχουμε μια άφιξη, την Ντόρα Κουτροκόη.», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης στην έναρξη της εκπομπής.

Στη συνέχεια σημείωσε: «Φίλες και φίλοι είπα να λείψω κι εγώ, να πάρω την άδειά μου και να έρθω μετά εδώ για την προετοιμασία και δεν έχουμε κάνει τίποτα. Ο Σήφης κυκλοφορεί ελεύθερος, ο Σιωμόπουλος δεν παντρεύεται, η Μπάγια εξακολουθεί και έχει τρομερές κατακτήσεις, το μόνο που αλλάζει είναι η έλευση η δική σου. Τι θα κάνουμε τι χρονιά αυτή; Τη χρονιά αυτή δεν θα κάνουμε τίποτα διαφορετικό παρά να παρακολουθήσουμε την πραγματικότητα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ενημέρωση διατηρώντας τα στοιχεία της καλής μας διάθεσης και το χιούμορ μας εκεί που πρέπει. Εκείνο που αποφασίσαμε είναι ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να προσβάλλει συντελεστή της εκπομπής».

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Παπαδάκης: Ποια ήταν η χειρότερη στιγμή στα 23 χρόνια του στην τηλεόραση;

Το δελτίο τύπου του ΑΝΤ1 για τον Γιώργο Παπαδάκη