Η Πηνελόπη Πλάκα περιγράφει ένα ραντεβού- καταστροφή!

"Με σύντροφό μου είχα και 20 χρόνια διαφορά!"

Guest του νέου επεισοδίου Μovies & Stars αυτή την Τετάρτη στις 20.00, η Πηνελόπη Πλάκα. Η νεαρή ηθοποιός της σειράς του Mega «Με τα παντελόνια κάτω» μιλάει στο Γιώργο Σατσίδη για την αγάπη της για την υποκριτική, αλλά και με πολύ χιούμορ για την εμπειρία της στο κεφάλαιο «Έρωτας».  

Για την σχέση της με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη:

Πάντα σε τρομάζει μια σχέση όταν εκτίθεται στα ΜΜΕ και ειδικά όταν είσαι νεόφερτος στο χώρο δεν ξέρεις πώς να αντιμετωπίσεις όλες αυτές τις καταστάσεις. Εγώ το αντιμετώπισα με πολλά λάθη, μαθαίνοντας. Το λάθος είναι να παραδεχτείς και να μιλήσεις για τη σχέση. Δε μετάνιωσα που έκανα σχέση με έναν επώνυμο από το χώρο. Δε μετανιώνω για τίποτα στη ζωή μου. Αυτό που μου λείπει στη ζωή μου είναι η συντροφικότητα. Είμαι μια γυναίκα που θα ήθελα να κάνω οικογένεια σε δύο-τρία χρόνια. Αυτό το διάστημα είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή. 

Για την διαφορά ηλικίας με έναν άντρα:

Ο ιδανικός άντρας για μένα πρέπει να είναι γοητευτικός, μεγαλύτερος σε ηλικία πάντα για να τον θαυμάζω και να μαθαίνω πράγματα από αυτόν, για να με φροντίζει και να έχει χιούμορ. Τα είχα με μεγαλύτερο μου κατά 20 χρόνια περίπου στο παρελθόν. Νομίζω ότι είναι κάτι το οποίο έχω πάρει από την οικογένεια μου γιατί οι γονείς μου έχουν μια τέτοια διαφορά περίπου 20 χρόνια.

Για το πιο disaster date που είχε ποτέ:

Έχει τύχει να βγω ραντεβού μ’ έναν άνθρωπο και έκανα από ευγένεια την κίνηση να πληρώσω. Εκείνος άρπαξε το χαρτονόμισμα από τα χέρια μου και πλήρωσε όλο τον λογαριασμό. Έμεινα άφωνη. Εννοείται ότι το θεώρησα αγένεια και δεν ξαναβγήκα. Ήταν πραγματικά disaster date! 

MOVIES & STARS» ΤΕΤΑΡΤΗ 04 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 20:00
EΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΑΒΒΑΤΟ @ 17:00 & KYΡΙΑΚΗ @ 13:00