Η ομάδα των «οκτώ» που κανιβάλισε τον Βαγγέλη Γιακουμάκη μετά το θάνατό του!

Στα ίχνη τους η αστυνομία - Ενδέχεται κάποιοι να γνώριζαν τον 20χρονο φοιτητή

Ανεγκέφαλοι «νταήδες» το πρωί της περασμένης Κυριακής ανάρτησαν σε blog μηνύματα υβριστικά για τον 20χρονο φοιτητή, Βαγγέλη Γιακουμάκη, που λίγες ώρες πριν είχε βρεθεί νεκρός κοντά στη Γαλακτοκομική Σχολή. Η άμεση παρέμβαση της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, είχε ως αποτέλεσμα την ταυτοποίηση των οκτώ κανίβαλων. Κάποιοι από τους κατηγορούμενους, μάλιστα, είναι από την Κρήτη και ενδέχεται να γνώριζαν κιόλας τον Βαγγέλη!
 

Η Τατιάνα Στεφανίδου, κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής ανέφερε: «Κάποιοι ανεγκέφαλοι κανιβάλιζαν τον νεκρό Βαγγέλη. Η ομάδα των οκτώ κανιβάλων του διαδικτύου ανέβαζε αισχρά μηνύματα, εμετικά, ταπεινωτικά, υβριστικά, που δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι άνθρωπος έχει γράψει αυτά τα μηνύματα! Μιλάμε για κανίβαλους, όχι για ανθρώπους»!

Η δημοσιογράφος δεν μπόρεσε να κρύψει την οργή της και συνέχισε λέγοντας: «Να ξέρετε ότι το διαδίκτυο δεν είναι ένας φερετζές που μπορείτε να βγάλετε τα πιο άγριά σας ένστικτα. Να ξέρετε ότι αν αποφασίσει η ασφάλεια μπορεί να σας «τσιμπήσει» και εκεί να πληρώσετε όχι για προσβολή νεκρού μόνο και γι' αυτό που προκαλείτε σε όλους εμάς… την οργή, τον πόνο… Άνθρωποι λοιπόν οκτώ, παρέα, έβριζαν τον Βαγγέλη στο διαδίκτυο, μπορεί και να τον γνωρίζουν, ίσως κάποιοι λένε και από την Κρήτη να είναι. Μπορεί κάποιοι να το γνωρίζουν και θα τους τσιμπήσει η ασφάλεια γιατί είναι στα ίχνη τους. Θα μάθουμε ποιοι είσαστε εσείς που κανιβαλίσατε το νεκρό παιδί μετά το θάνατό του». 

https://www.youtube.com/embed/DrnyxEqyNw0