Η Όλγα Τρέμη καλωσόρισε τον Νίκο Ευαγγελάτο στο δελτίο του Mega

Το νέο ενημερωτικό ξεκίνημα του καναλιού...

Το βράδυ της Δευτέρας 12 Ιανουαρίου βγήκε στον αέρα το κεντρικό δελτίο του Mega με το νέο σχήμα -η Όλγα Τρέμη στην παρουσίαση και ο Νίκος Ευαγγελάτος με τον Γιάννη Πρετεντέρη στον σχολιασμό της πολιτικής επικαιρότητας. Η κίνηση ματ του ΔΣ του καναλιού έγινε σε μια προσπάθεια να ενισχυθεί το ενημερωτικό του προφίλ, κάτι που φάνηκε από τα πρώτα λεπτά που βγήκε στον αέρα το δελτίο.

Η Όλγα Τρέμη καλησπέρισε έξι μήνες μετά και πάλι το τηλεοπτικό κοινό, και πέρασε αμέσως στην κανονική ροή των ειδήσεων.

Δείτε εδώ την έναρξη του δελτίου

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Γιάννης Πρετεντέρης έκανε το δικό του σχόλιο για τα σενάρια περί «GREXIT», ενώ στη συνέχεια στο στούντιο μπήκε ο Νίκος Ευαγγελάτος. «Νίκο θέλω να σε καλωσορίσω στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega», είπε η παρουσιάστρια στον δημοσιογράφο και ξεκίνησαν τη συζήτηση για τον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει σχετικά με τη ρευστότητα των τραπεζών. Με δεδομένη την άνεση που έχουν στην επικοινωνία και τα πολλά χρόνια δημοσιογραφικής εμπειρίας, οι δυο τους άφησαν ένα νέο αποτύπωμα στο δελτίο του Mega με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους τηλεθεατές.

Οι τρεις δημοσιογράφοι στην πρώτη τους τηλεοπτική συνεργασία βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, σε μια σύνέντευξη που είχε και «εκρηκτικές» στιγμές.