Η νυχτερινή αντεπίθεση που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1

Πώς θα ενισχύσει την prime time και την late time ζώνη του το κανάλι του Αμαρουσίου;

Έχοντας κυριαρχήσει στην πρωινή ζώνη με το τετράωρο «Πρωινό ΑΝΤ1» και τον Γιώργο Παπαδάκη. τα στελέχη του καναλιού βάζουν στόχο την άνοδο των ποσοστών στη βραδινή ζώνη που δέχεται το τελευταίο διάστημα νέο πλήγμα από τα προγράμματα του ALPHA.

Το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1

Με πιθανότερη ημερομηνία έναρξης την 29η Οκτωβρίου, όπως γράφει η Real, ο ΑΝΤ1 επαναφέρει τους Ράδιο Αρβύλα από τη Δευτέρα έως την Τετάρτη στις 23:00, ενώ σπάει στα δύο το «ΟΛΑ 13». Η εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη θα μεταδίδεται πλεόν, κάθε Δευτέρα και Τρίτη τα μεσάνυχτα. Συνεχίζει η προβολή της τουρκικής σειράς «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» κάθε βράδυ στις 21:00, καθώς έχει καταφέρει δυνατό χτύπημα στην αντίπαλό του Sila. Πρεμιέρα θα κάνει και ο 8ος κύκλος του Grey’s Anatomy, τα επεισόδια του οποίου θα μεταδίσονται στις 22:00. Όσο για τα νέα προγράμματα… ακόμα καθυστερούν.

Τι συμβαίνει με το Dancing;

Για τις 11 Νοεμβρίου δρομολογείται η πρεμιέρα του DWTS, σύμφωνα με την Real, το οποίο για πρώτη φορά δεν θα ανατεθεί σε εταιρεία παραγωγης, αλλά θα γίνει εσωτερική παραγωγή του καναλιού με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Όλοι οι μισθοί θα υποστούν μείωση άνω του 50%, ενώ ακόμα υπάρχουν ερωτηματικά σχετικά με την Ζέτα Μακρυπούλια και την μείωση των απολαβών της, αν και φαίνεται πως οι δύο πλευρές θα έρθουν σε συμφωνία.

Διαβάστε ακόμα:

Σε ποιους είπε το MEGA «Μην πλησιάζετε τους ηθοποιούς από τους Βασιλιάδες»;

Από το Master Chef ξεκινά την αποπληρωμή των δεδουλευμένων το MEGA