Η ΝΕΤ παρουσίασε την φραστική επίθεση στον πρωθυπουργό χωρίς ήχο

Διαβάστε πως παρουσίασε η κρατική τηλεόραση την επίθεση που δέχτηκε ο πρωθυπουργός από τους έλληνες φοιτητές

Όλα τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης παρουσίασαν την φραστική επίθεση που δέχθηκε ο έλληνας πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου σε γερμανικό πανεπιστήμιο από έλληνες φοιτητές που εισέβαλαν και θέλησαν να αναρτήσουν και πανό διαμαρτυρίας.

Το θέμα παρουσίασε και η κρατική τηλεόραση η οποία μάλιστα είχε σε αποκλειστικότητα και τα πλάνα από την φραστική επίθεση κατά του κ. Παπανδρέου, η οποία σίγουρα αποτελεί άσχημο γεγονός ειδικά όταν γίνεται στη Γερμανία όπου οι σχέσεις των δύο χωρών είναι ήδη τεταμένες με αφορμή την κρίση.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του θέματος από την κρατική τηλεόραση, οι δημοσιογράφοι μιλούσαν για αυτό το περιστατικό που αμαυρώνει την εικόνα της χώρας, ενώ έδειχνε και πλάνα από το περιστατικό.

Έδειχνε όμως μόνο πλάνα με τους δημοσιογράφους να μιλούν και να μην αφήνουν τον φυσικό ήχο να ακουστεί, δεν έδειχναν δηλαδή ολοκληρωμένη την εικόνα της φραστικής επίθεσης, μίας εικόνας που δεν ανήκει στην κρατική τηλεόραση, αλλά στους έλληνες φορολογούμενους που πληρώνουν στους λογαριασμούς τους την κρατική τηλεόραση για να δείχνει τα γεγονότα καθαρά και όχι μισά.

Διαβάστε περισσότερα στο newsIT.