Η νέα σεζόν του ALPHA έρχεται με Ελένη και διπλή δόση από ριάλιτι

Άντε, σιγά σιγά να μπαίνουμε σε κανονικούς ρυθμούς. Αν και είναι ολοφάνερο ότι η φετινή τηλεοπτική σεζόν είναι πολύ… κουτσουρεμένη, με λίγα καινούργια προγράμματα σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

Την 1η Οκτωβρίου πάντως, στον ALPHA υπάρχει τριπλή πρεμιέρα. Ελένη Μενεγάκη, «Οικογενειακές Ιστορίες» και «Κάτι ψήνεται» θα ξεκινήσουν να δίνουν ξανά τη μάχη της τηλεθέασης.

Όπως αναφέρει στο σχετικό δελτίο του, ο ALPHA, τη Δευτέρα 1η του μήνα, στη μία το μεσημέρι κάνει πρεμιέρα η «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη που «με την αφοπλιστική της προσωπικότητα και τη ζεστασιά που αποπνέει, η Ελένη θα κρατάει για τρεις ώρες συντροφιά στους τηλεθεατές μέσα από μία εκπομπή ψυχαγωγική αλλά και χρηστική, επίκαιρη αλλά και αισιόδοξη. Μέσα από νέες και παλιές ενότητες η εκπομπή θα παρέχει στους τηλεθεατές ενημέρωση, πρακτικές συμβουλές, έξυπνες ιδέες αλλά και θετική ενέργεια».

Την ίδια μέρα, το κανάλι της Κάντζας μας προσφέρει διπλή δόση ριάλιτι. Η αρχή θα γίνει στις 6 το απόγευμα που κάνουν πρεμιέρα οι «Οικογενειακές ιστορίες», που όπως αναφέρουν «καλά κρυμμένα μυστικά, απελπιστικά αδιέξοδα, ανεκπλήρωτα πάθη, επώδυνα διλήμματα, διαταραγμένες σχέσεις, οικογενειακές επανενώσεις και επαγγελματικές δυσκολίες είναι μόνο μερικά από τα ζήτημα που θα θίξουν οι Οικογενειακές Ιστορίες τη νέα σεζόν. Πόσο έτοιμες είναι οι οικογένειες να διαχειριστούν τα νέα δεδομένα; Τι θα κάνουν για να κρατηθούν ενωμένες και να ξεπεράσουν την κρίση; Ποια θα είναι η κατάληξη της κάθε ιστορίας;».

Η συνέχεια στις πρεμιέρες της μέρας θα δοθεί στις 8 το βράδυ, με το «Κάτι ψήνεται». Απέναντι στην ενημέρωση που εκείνη την ώρα έχει την τιμητική της στα περισσότερα κανάλια, στην Κάντζα θα προβάλλουν

«Το Κάτι Ψήνεται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, με νέους επίδοξους οικοδεσπότες και ολοκαίνουργια ευφάνταστα πιάτα. Και τη νέα σεζόν, θα γνωρίζουμε κάθε εβδομάδα μία διαφορετική ομάδα πέντε αγνώστων μεταξύ τους ανθρώπων, οι οποίοι θα διαγωνίζονται για το πιο απολαυστικό δείπνο και την πιο φιλόξενη ατμόσφαιρα, με στόχο να στεφθούν οι οικοδεσπότες της εβδομάδας αλλά και να κερδίσουν το έπαθλο των €1500».

Να δούμε λοιπόν τι καινούργιο θα έχει η μεσημεριανή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, αλλά και τα δύο ριάλιτι, τη φετινή σεζόν.

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε ακόμα:

Δεν υπέγραψαν και απολύθηκαν από τον ALPHA! Χωρίς κυβερνητικό ρεπόρτερ έμειναν στο δελτίο;