Η Ναταλία Γερμανού απάντησε στα «καυστικά» σχόλια του Γιώργου Λιάγκα και στις φήμες που την θέλουν τσακωμένη με την Βανδή!

Πως αποφάσισε να ρωτήσει τη Βάνα Μπάρμπα αυτό που δεν τόλμησε να ρωτήσει κάνεις εδώ και 15χρόνια;

Η Ναταλία Γεμρναού με τον αυθορμητισμό που την διακρίνει μίλησε στο περιοδικό People και την Σόνια Καζόνι και 
απαντώντας  στις φήμες που την θέλουν τσακωμένη με την Δέσποινα Βανδή αλλά και για τις υποτιθέμενες κόντρες της…

 Ρώτησες τη Βάνα Μπάρμπα αν όντως έχει » φύγει» ένας σύντροφος της στα χέρια της. Δεν το φοβήθηκες;

Αυτή η ερώτηση ήταν ένας αστικός μύθος που κυκλοφορούσε χρόνια ατελείωτα και στη σύσκεψη που κάναμε  με την ομάδα της εκπομπής τους είπα » θα τη ρωτήσω». Μου είπα » Δεν θα τολμήσεις. Είσαι πολύ κότα για να το κάνεις αυτό» Εμένα είναι να μη μου πεις »είσαι πολύ κότα». Και μέσα στη ροή της κουβέντας, τη ρώτησα. Ο σκοπός μου δεν ήταν να την φέρω σε δύσκολη θέση, αλλά να λύσω μια απορία πολλών ανθρώπων και ίσως να δώσω βήμα να ξεκαθαρίσει τη θέση της. Γιατί όσοι το διέδιδαν αυτό δεν το έκαναν με καλή πρόθεση. Ήταν η πρώτη φορά που κάποιος που ρώτησε τη Βάνα γι΄αυτό. Από τη μια ταράχτηκε λίγο, από την άλλη βούρκωσε, αλλά τελικά ανακουφίστηκε, γιατί της δόθηκε η ευκαιρία να δώσει μια απάντηση, έστω δεκαπέντε χρόνια μετά.

Έπειτα από μια συνέντευξη που έδωσες αναφερόμενη σε καλλιτέχνες που «δεν δίνουν συνεντεύξεις από άποψη» και ένα tweet σου, απάντηση σε θαυμάστρια της Δέσποινας Βανδή, τα blogs μιλούν για μια απόσταση μεταξύ σας. Τι συμβαίνει;

Για να τη λύσουμε και αυτή την παρεξήγηση, γιατί βγήκε ένα κυπριακό έντυπο ή blog που επέμενε με θράσος, λες και έχει κοριούς μέσα στο σπίτι μου, πως αυτό το tweet αφορούσε τη Δέσποινα, θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν αναφερόμουν στη Δέσποινα Βανδή. Βάζω τελεία, βάζω και παύλα, για να το χωνέψουν όλοι αυτοί που δυσκολεύονται. Με τη Δέσποινα έχουμε πολύ καλές σχέσεις, είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία στιχουργού και τραγουδίστριας και είναι πολύ πιθανό και να ξαναέχουμε στο μέλλον. Δεν έχει δώσει όλον αυτό τον καιρό καμία συνέντευξη και, αν δώσει, θα επιλέξει η ίδια σε ποιον θα το κάνει και έχει κάθε δικαίωμα να πάει στον Κωστόπουλο, τον Λιάγκα, τη Γερμανού, τα Καρντάσιανς, τον Γεωργαντά. Δεν είναι υποχρεωμένη, επειδή της έχω γράψει τραγούδια στο παρελθόν, να έρθει σε μένα. Εγώ απλά απάντησα σε μια θαυμάστρια της. H απάντηση δεν έκρυβε καμία μομφή. Όσο για τη δήλωση στη συνέντευξη («Όταν ακούω τη φράση “ξέρετε, φέτος δεν θα κάνω τηλεοπτική εμφάνιση, έτσι, από άποψη”, εύχομαι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω και να τους απαντούσα “ξέρετε, δεν δίνω στίχους σε πρωτοεμφανιζόμενους, έτσι, από άποψη”»), δεν αναφερόμουν στη Δέσποινα, αλλά σε έναν καλλιτέχνη πολύ μικρότερο από τη Δέσποινα και με μικρότερη καριέρα, ο οποίος, για να έρθει στην εκπομπή, ζητούσε 65άλεπτο αφιέρωμα στην καριέρα του, η οποία είναι η μισή της Δέσποινας, και καμία ερώτηση που να τον φέρει σε δύσκολη θέση. Ε, όχι. Παζάρια εγώ στην εκπομπή αυτή δεν κάνω.

Έχεις κάθε Σάββατο αγωνία για τα νούμερα που κάνει η εκπομπή;

Έχω μια ευσυνειδησία και ένα φιλότιμο επαγγελματικό. Δεν κάνω εκπομπή για να τη βλέπω με τους κολλητούς μου, αλλά για να τη βλέπει ο κόσμος. Θέλω να αποφέρει κέρδη στο κανάλι και είναι ευχαριστημένοι οι άνθρωποι του καναλιού που πιστεύουν πολύ στην εκπομπή αυτή και σε εμένα σαν παρουσιάστρια. Δεν σου κρύβω πως κάνω το σταυρό μου και είμαι ευχαριστημένη που έχει σταθεροποιηθεί σε τόσο καλά νούμερα τηλεθέασης, γιατί εκεί στο τρίτο- τέταρτο επεισόδιο τρεκλίσαμε λίγο. Μετά ισορροπήσαμε στο σχοινί και τώρα η τηλεθέαση σταθεροποιήθηκε σ΄ένα ποσοστό που ικανοποιεί και το κανάλι-κι εμένα λιγότερο. Ποτέ δεν είμαι  αρκετά ευχαριστημένη από τον εαυτό μου, το οποίο δεν είναι αναγκαστικά κακό.  Και δεν εννοώ αν θα κάνουμε 20 ή 27% αλλά το να μου πουν μετά »Ρε παιδί μου, τι εκπομπάρα η χθεσινή!» και να καταλάβω ότι έχουν δίκιο. Αλλά είναι και μια εκπομπή που είναι 50-50. Δεν αρκεί να είμαι μόνο εγώ καλά, αλλά να είναι και ο καλεσμένος.

Από τότε που ξεκίνησε η σχέση σου με τον Μάνο Ιωάννου, κάθε εβδομάδα είστε στα περιοδικά. Υπάρχουν στιγμές που σε ενοχλεί;

Ενοχλεί τον Γιώργο Λιάγκα και με στεναχωρεί αυτό, γιατί εγώ τον Λιάγκα τον συμπαθώ πολύ και ξέρως πως θέλει να με δει νοικοκυρεμένη.Πέρα από την πλάκα ξέρω πως ο Γιώργος  με έχει μέσα στην καρδιά του και δεν μου το βγάζεις αυτό από το μυαλό μου, γιατί το έχουμε συζητήσει. Και είναι και ένας άνθρωπος παραδοσιακός, κάτι που  δεν το έχει κρύψει ποτέ. Δεν το έχω παίξει ποτέ «προχώ». Δεν του αρέσει λοιπόν , ούτε δημόσια να θωπεύω τον σύντροφο μου, ούτε να με θωπεύει και μαγκιά του που βγαίνει και λέει την άποψη του.Όταν κάνω κάτι καλό που του αρέσει, βγαίνει και λέει δημόσια την άποψη του λέγοντας »μπράβο». Όταν τον εκνευρίσω, θα με μαλώσει και πάλι δημόσια. Έχει τη μαγκιά να λέει τη γνώμη του και όποιον πάρει η μπάλα. Σου λέει » η Ναταλία με ξέρει δεν θα με παρεξηγήσει». Η αλήθεια είναι ότι όταν είσαι με κάποιον, που έχει κι αυτός τις θαυμάστριες του και τον κυνηγούν οι φωτογράφοι επίσης, ξέρεις πολύ καλά πως , αν πας  σε νυχτερινό κέντρο, δεν υπάρχει περίπτωση να μην  σε φωτογραφίσουν. 

Τα Μέσα σου έχουν χρεώσει » κόντρες» με τις γυναίκες που συνεργαζόσουν. Με τη Σίσσυ, την Έλενα Παπαβασιλείου, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλο. Τελικά ποια αυτό αυτές τις κόντρες ισχύει;

«Mε γυναίκα δεν έχω κοντραριστεί ποτέ στη δουλειά. Έχω νιώθει δυσάρεστα με αρχισυντάκτη και πολύ δυσάρεστα με παραγωγό εκπομπής, που ήθελα πραγματικά να πιάσω τα κεφάλια και των δύο και να τα χτυπάω μεταξύ τους. Ήταν όμως και οι δύο γένους αρσενικού και δεν μαθεύτηκε ποτέ, γιατί είμαι άνθρωπος που φροντίζω τα προβλήματά μου να τα λύνω ήσυχα. Ξέρω πως οι κόντρες με γυναίκες πουλάνε, αλλά δεν… Απορώ πως τους ξέφυγε η Αραβανή, που είναι δύο μέτρα κορίτσι. Αυτή γιατί να μην τη κοντράρω δηλαδή; Στο πηγάδι η Ευαγγελία; Θα μου πεις, έμεινε λίγο στην εκπομπή, οπότε πού να προλάβει!».

Διαβάστε ακόμα

Η Βάνα Μπάρμπα απάντησε πρώτη φορά για τη φήμη ότι «έφυγε» στα χέρια της σύντροφός της

Έξω φρενών ο Λιάγκας με Γερμανού – Ιωάννου! «Ξερογλείφονται δημοσίως»!