Η Νάντια Μπουλέ μιλάει για την σχέση της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο!

" Ο Δημήτρης είναι ένας άντρας που εκτιμώ και έχω μέσα στην καρδιά μου"

Η Νάντια Μπουλέ που φέτος πρωταγωνιστεί στο θρυλικό μιούζικαλ «Fame» μίλησε στο ΟΚ και τον Γιάννη Πουλόπουλο για την σχέση της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο!

 O Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν λάθος επιλογή για σένα;

Σε καμία περίπτωση. Ο Δημήτρης είναι ένας άντρας που εκτιμώ και έχω μέσα στη καρδιά μου. Δεν έχω τίποτα κακό να πω. Η σχέση μας έχει περάσει από διάφορες φάσεις. Υπήρξαν περίοδοι που δεν μιλούσαμε καθόλου ή που μιλούσαμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο. Αλλά ήταν πάντα μια πολύ ειλικρινής σχέση γι΄αυτό και ο Δημήτρης υπήρξε ένας σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου. Τον εκτιμώ πολύ και ως παρουσιαστή και θεωρώ ότι δεν έχει δείξει ακόμα το 100% των δυνατοτήτων του, γιατί έχει και ένα πολύ «σοβαρό» κομμάτι που δεν το έχω βγάλει προς τα έξω.

Τι ποσοστό ευθύνης αποδίδεις στον εαυτό σου για τον χωρισμό σας;

Αυτό είναι προσωπικό και δεν έχει και καμία σημασία. Το διάστημα που ήμασταν μαζί δεν ήμασταν ιδιαίτερα αναγνωρίσιμοι και δεν είχε ασχοληθεί κανένας μαζί μας. Δεν έχουμε λόγο να ανατρέχουμε στο παρελθόν. Τα θετικά συναισθήματα που έχουν μείνει και στους δυο είναι αυτά που μετράνε.

Ωστόσο, ο ίδιος έχει πει στο Πρωινό mou πως » έκανες ότι δεν τον γνώριζες»

Μπορεί κάποιες στιγμές ο Δημήτρης να ήταν συναισθηματικά φορτισμένος, αλλά ξέρω καλά πως ό,τι έχει πει δεν το είπε με κακή πρόθεση. Το έχουμε συζητήσει κιόλας, γιατί όπως σου είπα έχουμε πολύ καλές σχέσεις και δεν αισθάνομαι ότι πρέπει να τον δικαιoλογήσω, αλλά δεν έχω παρεξηγήσει και τίποτα από ό,τι έχει πει. Όταν είπε ότι » έκανα ότι δεν τον γνώριζα», αναφερόταν σε μια περίοδο που πραγματικά απέφευγα να μιλήσω για εκείνον επειδή ήμουν σε μια άλλη σχέση και το έκανα από σεβασμό για τον άνθρωπο που είχε δίπλα μου. Στον Δημήτρη μπορώ λέω πως είμαι, πως νιώθω, τι έχω στο μυαλό μου, σε όποια φάση της ζωής μου κι αν βρίσκομαι. Και μπορείς κάποιες στιγμές να τον εκνεύρισα λη να με στεναχώρησε, αλλά υπάρχει ένα κομμάτι αγάπης και ουσιαστικού ενδιαφέροντος που δεν αλλάζει.

Διαβάστε ακόμα

Η Νάντια ετοιμάζεται για μηνύσεις

Σε ποιό σταθμό θα κάνει πρωινό η Νάντια Μπουλέ ; Η νέα…μάχη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ποιός επέλεξε την Αλεξανιάν αντί για τις Παπουτσάκη-Μπουλέ ;

Ελληνίδα παρουσιάστρια περιμένει τον Leonardo Di Caprio στην πλώρη του Τιτανικού!

Αυτά είναι τα προγράμματα που θα δούμε στην αρχή της νέας τηλεοπτικής σεζόν!