Η μετά Γκαγκάκη εποχή του ΑΝΤ1

Από το βράδυ της Παρασκευής δεκάδες στελέχη και υπάλληλοι βρίσκονται εκτός ΑΝΤ1.

Σε μαζικές περικοπές των θέσεων εργασίας προχώρησε ο ΑΝΤ1 το βράδυ της Παρασκευής προκειμένου να μειωθούν τα λειτουργικά του έξοδα του σταθμού. Οι περικοπές των θέσεων εργασίας είχαν ξεκινήσει πριν από τα Χριστούγεννα και σύμφωνα με πληροφορίες στόχος της διοίκησης του ΑΝΤ1 είναι η περικοπή 30-40 θέσεων εργασίας κάθε μήνα για το επόμενο 4μηνο.

Οι απολύσεις επηρεάζουν άμεσα τα τμήματα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας και του Μάρκετινγκ που αναμένεται να συγχωνευθούν. Ανάμεσα στα πρόσωπα που μένουν εκτός καναλιού η διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων του ΑΝΤ1 Κατερίνα Γκαγκάκη, αλλά και ο στενός της συνεργάτης και υπεύθυνος Τύπου του ΑΝΤ1, ο Κώστας Τσολάκης. 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή Αποκαλυπτικά, η διακοπή συνεργασίας της Κατερίνας Γκαγκάκη με τον ΑΝΤ1 έγινε σε κλίμα κοινής συναίνεσης και αποτελεί μια κίνηση στο πλαίσιο αναδιαμόρφωσης όλων των τμημάτων του σταθμού ενώ αντικαταστάτης της δε θα υπάρξει και το νέο συγχωνευμένο τμήμα θα λειτουργήσει με την ομάδα που παραμένει και συνεχίζει.