Η Μενεγάκη αλλάζει ώρα! Τέλος το «Κους – Κους»!

Διαβάστε: Η μεγάλη ανατροπή στον ALPHA! Τα πάνω κάτω στο κανάλι της Κάντζας!

Το ξέρουν και οι πέτρες ότι η κατάσταση στον ALPHA θυμίζει όσο ποτέ άλλοτε κινούμενη άμμο σε σχέση με πρόσωπα και πράγματα του προγράμματος. Το τελευταίο σενάριο που κυκλοφορεί είναι πως ετοιμάζεται μεγάλη ανατροπή. Αυτή δεν θα αφορά στο «Κους – Κους» που οι πληροφορίες συγκλίνουν πως πιθανότατα θα το «φάει το σκοτάδι», αλλά στη μετακίνηση της Ελένης Μενεγάκη για πρώτη φορά από καταβολής τηλεοπτικής της παρουσίας, στη μεσημεριανή ζώνη!

Αυτό συζητήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, σε σημερινή σύσκεψη και μένει να αποδειχθεί αν θα υλοποιηθεί, αλλά και πως θα διαμορφωθούν οι ζώνες του καναλιού με τα νέα δεδομένα. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα συζητήσεις, η εκπομπή της «βασίλισσας» θα ξεκινά μία ώρα αργότερα (11:00 – 14:00) ή θα μετακινηθεί στις ώρες που έβγαινε το «Κους – Κους». 

Όσον αφορά στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ALPHA «Πάνω στην ώρα», η απόφαση να μη συνεχιστεί στη νέα σεζόν είναι τελεσίδικη.

Επιβεβαιώνεται επίσης, αυτό που όλοι θεωρούσαν σχεδόν σίγουρο τις τελευταίες εβδομάδες, ότι το «Big Brother» δε παίρνει πράσινο φως. Ωστόσο, ευχάριστα είναι τα νέα σχετικά με το «Greek Idol». Το talent show, αν όλα πάνε καλά, θα βγει στον αέρα τον Ιανουάριο του 2012.

Η επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι αναμένεται την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου για να δώσει τέλος στα σενάρια και να λύσει όλες τις απορίες για το νέο πρόγραμμα.