Η κόντρα του Αυτιά με τους Αναγνωστάκη – Χασαπόπουλο

Τίτλους τέλους έριξε την προηγούμενη Κυριακή η εκπομπή «Μega Σαββατοκύριακο» με το Μανώλη Αναγνωστάκη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, αφήνοντας πλέον ελεύθερο το πεδίο στο Γιώργο Αυτιά που θα συνεχίσει την εκπομπή «Καλημέρα Σκάι» μέχρι την Κυριακή 22 Ιουλίου.

Πάντως, εκτός από τη μάχη της ενημέρωσης, οι δύο εκπομπές είχαν σκληρή κόντρα και στον αγώνα της τηλεθέασης. Ποιος αναδείχτηκε λοιπόν νικητής σε αυτή τη μάχη;

Από τις 21 Ιανουαρίου λοιπόν που ξεκίνησε να μεταδίδεται η εκπομπή «Καλημέρα Σκάι» μέχρι και την Κυριακή 8 Ιουλίου που το «Mega σαββατοκύριακο» έριξε τίτλους τέλους για τη φετινή σεζόν, νικητές βγήκαν οι Αναγνωστάκης-Χασαπόπουλος αφού σημείωσαν 24,7% μέσο όρο στο γενικό σύνολο, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον παρουσιαστή του Σκάι με μικρή όμως, διαφορά καθώς σημείωσε 24,3% μέσο όρο. Ωστόσο ο Γιώργος Αυτιάς πήρε το… αίμα του πίσω στο δυναμικό κοινό, τερματίζοντας πρώτος στην κούρσα της τηλεθέασης σημειώνοντας για το ίδιο χρονικό διάστημα 18,5% μέσο όρο, αφήνοντας πίσω τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και το Μανώλη Αναγνωστάκη που σημείωσαν 17,9% μέσο όρο.

Η κόντρα των δύο εκπομπών αναμένεται να γίνει ακόμα πιο έντονη την επόμενη σεζόν, καθώς, αν όλα πάνε καλά, θα βρεθούν απέναντι η μία από την άλλη, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι η πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ» με το Γιάννη Σκάλκο και τον Τάκη Σαράντη που μεταδίδεται στη ΝΕΤ, την ίδια χρονική περίοδο σημείωσε 12,9% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 7,5% στο δυναμικό κοινό.

Γρηγόρης Μελάς