Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε για την κλήση στην παραλιακή

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ

Από το πρωί η είδηση για την κλήση που πήρε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει απασχολήσει όλες τις εκπομπές. Η ίδια μάλιστα το είχε αναφέρει στο Μες στην Καλή Χαρά την περασμένη Κυριακή, χωρίς να δώσει τότε λεπτομέρειες. Μετά την έκταση που πήρε το θέμα η ίδια δίνει τη δική της απάντηση για όσα ακούγονται για το γεγονός μέσα από τον πρωσοπικό της λογαριασμό στο Facebook:

« Γράφονται και ακούγονται πολλά για δήθεν «περιπέτεια» μου με την Τροχαία , τα οποία δεν έχουν ιδιαίτερη σχέση με την πραγματικότητα και δεν έχουν επίσης διασταυρωθεί με εμένα.

Είμαι σίγουρη δε, ότι ούτε με την Τροχαία Ελληνικού έχει διασταυρωθεί το ρεπορτάζ που με αφορά .
Η μόνη αλήθεια είναι ότι, κακώς, έτρεχα με ταχύτητα μεγαλύτερη από το όριο ( 70χλμ/ώρα και έτρεχα με 100χλμ/ώρα) και για αυτόν το λόγο η τροχαία μου έδωσε κλήση 400€.

Αυτό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου, 5μ.μ. περίπου, στη Λεωφόρο Ποσειδώνος. Οδηγούσα το αυτοκίνητό μου, μάρκας Mini Cooper, και όχι κάποια «λιμουζίνα» όπως γράφτηκε, το οποίο ήταν πλήρως ασφαλισμένο.
Αυτές τις μικρές αλήθειες μπορούσε εύκολα η Εφημερίδα που δημοσίευσε το άρθρο να τις εξακριβώσει, τόσο με εμένα όσο και με την Τροχαία.»

Το zappIT επικοινώνησε με το στενό περιβάλλον της παρουσιάστριας, έπειτα από την έκταση που πήρε το θέμα, για να εξακριβώσει τι ακριβώς συνέβη. Η αλήθεια λοιπόν είναι πως η παρουσιάστρια υπερέβη το όριο ταχύτητας κινούμενη στη λεωφόρο Ποσειδώνος φτάνοντας τα 103χλμ/'ωρα αντί του επιτρεπτού. Ωστόσο, το αυτοκίνητό της, το οποίο είναι μάρκας Mini Cooper και όχι BMW όπως ακούστηκε, δεν είναι ανασφάλιστο. Η παρουσιάστρια δεν είχε μαζί της όταν της έγινε έλεγχος το ασφαλιστήριο συμβόλαιο, το οποίο και προσκόμισε την επόμενη μέρα στην Τροχαία. Η Τροχαία έχει κρατήσει το δίπλωμά της και πλέον δεν οδηγεί.