«Η ΚΩΜΩΔΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ»… σε αυτή τη Cinemania!

Ατάκες που όλοι γνωρίζουμε απ' έξω, χαρισματικοί ηθοποιοί , ευφάνταστοι σεναριογράφοι, σκηνοθέτες και παραγωγοί που έγραψαν ιστορία και ψυχαγώγησαν γενιές και γενιές!

H CINEMANIA κάνει μια αναδρομή στις ελληνικές ταινίες που σκορπούν ακόμα και σήμερα απλόχερα το γέλιο, παρουσιάζοντας το μεγάλο αφιέρωμα «Η Κωμωδία στον Ελληνικό Κινηματογράφο».

Το πρώτο από συνολικά πέντε μέρη του αφιερώματος θα προβληθεί την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου στις 12 τα μεσάνυχτα από την ΕΤ3!

Ο Νίκος Γουλιάς μας ταξιδεύει στις πιο… κεφάτες στιγμές του ελληνικού σινεμά από το 1948 ως το 1963 και σε ταινίες που που άφησαν εποχή! Ελάτε λοιπόν να κάνουμε «Χαρούμενο ξεκίνημα», να περάσουμε από την «Στουρνάρα 288», να φορέσουμε «Κίτρινα Γάντια», να τραγουδήσουμε με «Λατέρνα, φτώχια και φιλότιμο», να δούμε την «Αλίκη στο ναυτικό», να ανακαλύψουμε… ξανά το «Θησαυρό του μακαρίτη» και να γελάσουμε με την «Ωραία των Αθηνών», τον «Ατσίδα», τη «Μουσίτσα», τη «Θεία από το Σικάγο», τον «Ηλία του 16ου» και άλλες δημοφιλείς κωμωδίες εκείνης της περιόδου!