Η Κάτια στέλνει την Ξένια στην φυλακή…

Η κυριαρχία της Ξένιας έχει αρχίσει να χάνεται μετά το θάνατο του Σήφη, η αστυνομία είναι πλέον κοντά στην Ξένια....

Δύσκολα περνάνε οι ώρες για την Ξένια…. Ο Σήφης παρόλο που της δείχνει πλήρη εμπιστοσύνη στα επαγγελματικά, αλλάζει  θέμα κάθε φορά που ακούει για γάμο! Η Ξένια προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον πείσει να προχωρήσουν σε γάμο και όσο εκείνος αρνείται, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας για να του δείξει την αγάπη της… Εκείνος πείθεται και ξεκινάνε οι ετοιμάσιες του γάμου!

Τα πράγματα όμως δεν θα έχουν το αποτέλεσμα που θέλει η Ξένια, καθώς ο Σήφης μετά από μια δύσκολη μέρα στο γραφείο, θα πάθει καρδιακό επεισόδιο και θα φύγει από την ζωή… Με αποτέλεσμα η Ξένια να χάσει την γη κάτω από τα πόδια της και να μην μπορεί να πιστέψει αυτό που της συμβαίνει! Ο κλοιός στενεύει γύρω της και αναζήτα νέο σχέδιο για να πετύχει τον στόχο της. Την ίδια στιγμή, η Κάτια περιμένει το αποτέλεσμα από την αστυνομία.

Η Κάτια σίγουρη πλέον πως η Ξένια είναι υπεύθυνη  για όλα τα εγκλήματα που έχουν θύματα μέλη της οικογένειας της, γίνεται η πρώτη που θα σπρώξει την Ξένια στην φυλακή! Λέτε να κατεφέρει να επιβιώσει και αυτή την φορά…. 

ΠΗΓΗ: ΤV ZΑΠΙΝΓΚ από την Μαρία Μπακοπούλου

Διαβάστε ακόμη:

Ζωή της Άλλης: Ποιο κέτερινγκ νίκησε στον διαγωνισμό μαγειρικής;

Ο Ηλίας θέλει να πει την αλήθεια στην Βάσω, όμως τα νέα φτάνουν νωρίτερα

Μεγάλο πλήγμα για την Ξένια