Η Κατερίνα Παπουτσάκη μιλάει για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε!

Όλα όσα είπε η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Συνέντευξη στο περιοδικό YOU και την Τίνα Μεσσαροπούλου παραχώρησε η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε.

Ήταν όνειρό σου να γίνεις ηθοποιός;

Από πολύ μικρή πήγα στο Μεταφραστικό του Γαλλικού Ινστιτούτου. Παράλληλα πήγα και στο Εργαστήριο του Βασίλη Διαμαντόπουλου για να δω αν κι αυτό που ονειρευόμουν μπορούσα να το κάνω. Και φυσικά με κέρδισε η υποκριτική.

Σε διευκόλυνε η εξωτερική σου εμφάνιση;

Όσο ήμουν στην Σχολή πέρασα από πολλά δοκιμαστικά και οντισιόν. Ξεκινούσα από το πρωί και τα έπαιρνα όλα σβάρνα με ένα βιογραφικό στο χέρι. Ήμουν πολύ αφοσιωμένη και αποφασισμένη. Αλλά ποτέ δεν πίστεψα ότι είμαι ωραία. Δεν βασίστηκα στην εξωτερική μου εμφάνιση. Είχα, όμως, μεγάλη αυτοπεποίθηση ότι μπορώ να παίξω. Ίσα-ίσα που έλεγα ότι δεν έχω καμία τύχη στην τηλεόραση γιατί πίστευα ότι ήμουν πιο θεατρική φιγούρα.

Απόρριψη δέχτηκες;

Σε μικρή κλίμακα γενικά είχα αποδοχή από την αρχή.

Έχεις δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση για να πάρεις ρόλο;

Ναι δέχτηκα, σε εκείνη την ηλικία μου είχε συμβεί μια-δυο φορές. Μετά ξανά ποτέ, γιατί ίσως άρχισα να γίνομαι πιο γνωστή.

Τον ρόλο τον πήρες;

Όχι, γιατί έφυγα τρέχοντας… (γέλια)

Τελευταία γίνεται πολύς λόγος για τους γκέι και έχεις έναν γιο. Σε προβληματίζει;

Το παιδί μου είναι ελεύθερο να κάνει όποια σεξουαλική επιλογή θέλει. Και το λέω ξεκάθαρα και όχι για να το πω. Και όταν θα έρθει η στιγμή ο Μάξιμος να διαλέξει τον δρόμο του, εγώ θα είμαι δίπλα του γιατί θέλω να είναι ευτυχισμένος.