Η Κατερίνα Καραβάτου στο Join Us

Τι άλλο θα δούμε σήμερα;

Το Σάββατο 7 Μαρτίου, στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου κάθεται η Κατερίνα Καραβάτου, ένα κανονικό κορίτσι που μιλάει για την καθημερινότητά της με την κόρη της, τον Κρατερό και το χαμό του μπαμπά της.

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος κουβεντιάζει με τον Νίκο Πορτοκάλογλου ,όχι μόνο για τη μουσική αλλά και για την κόρη του και την δύσκολη σχέση με τον πατέρα του.

Μαθαίνουμε να βάζουμε τις εντυπωσιακές παγιέτες και τη ρομαντική δαντέλα στις εμφανίσεις μας και βλέπουμε ποιοι σταρ κατάφεραν να χάσουν τα περιττά τους κιλά.

Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει μια νηστίσιμη σαλάτα με πλιγούρι και γαρίδες, η Υπατία μια σαλάτα με μανιτάρια, μαραθόριζα και φουντούκια ενώ η Ειρήνη Πασχαλέρη μας συμβουλεύει για το τι να τρώμε μέσα στη νηστεία, χωρίς να πεινάμε.

Η Μαρία Χολέβα δίνει συμβουλές για το πώς θα βοηθήσουμε το μωρό μας να μην πονέσει όταν βγάλει τα πρώτα του δοντάκια ενώ η Βάλια Νούσια ρωτάει ειδικούς για να αντιμετωπίσουμε εγκαίρως το «Μαμά βαριέμαι το σχολείο και το διάβασμα».

Ο γκουρού του make up, Φρέντυ Καλομπράτσος μας δείχνει πως θα εφαρμόσουμε σωστά το ρουζ, κάνουμε γυμναστική για τέλειους κοιλιακούς και η Αλεξάνδρα Τσόλκα προτείνει ένα συναρπαστικό πολιτικό παραμύθι για μεγάλους. Για το τέλος, χτυπήσαμε το κουδούνι της Ναταλίας Δραγούμη και εκείνη μας υποδέχτηκε στο σπίτι της.