Η Κατερίνα Καραβάτου μιλά για την απώλεια του πατέρα της

Η συγκινητική στιγμή με την Αέλια...

Μιλώντας στην Τζώρτζια Συρίχα και στο περιοδικό YOU η Κατερίνα Καραβάτου αναφέρθηκε στη σχέση με την κόρη της και την απώλεια του πατέρα της, αλλά και πως διαχειρίστηκαν το γεγονός αυτό ως προς την μικρή Αέλια, η οποία ήταν πολύ δεμένη με τον παππού της.

Είναι αλήθεια ότι είπες στην κόρη σου μια ιστορία για το θάνατο του παππού της που την έφτιαξες εσύ, κάτι σαν παραμύθι;

Της είπα την αλήθεια με τον τρόπο που νόμιζα ότι θα την καταλάβει. Η Αέλια είχε μια πάρα πολύ στενή σχέση με τον παππού της τον Γιάννη. Κάποια στιγμή μου είπε, λοιπόν «παίρνω τον παππού τηλέφωνο και δεν απαντάει, νομίζω ότι πρέπει να του γράψω ένα γράμμα». Τότε βρήκα την ευκαιρία και της το είπα. Πριν δεν ήμουν έτοιμη. Τότε, όμως, μπόρεσα και το έκανα και μιλάμε πια καθημερινά για τον υπέροχο και αστείο παππού Γιάννη, που είναι πάντα γύρω μας και δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ.

Με την απώλεια του πατέρα σου αναθεώρησες κάποια πράγματα;

Είναι πάρα πολύ νωρίς για οποιοδήποτε συμπέρασμα. Έγινε κάτι καταλυτικό, κάτι που δεν μπορώ να αλλάξω, κάτι που δεν μπορεί να αλλάξει κι εγώ δεν έχω προς το παρόν την ψυχραιμία να το διαχειριστώ. Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι ο μπαμπάς μου υπάρχει παντού συνέχεια, με φροντίζει, με προστατεύει, με αγαπάει όπως πριν. Απόλυτα.