Η Κατερίνα Καινούργιου απαντάει για Μουτσινά – Ηλιάκη

Τι πραγματικά συνέβη μεταξύ τους; Ποια είναι η σχέση τους;

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε στην εφημερίδα Real και την Πολυξένη Καραμίχα και απάντησε για όλους και όλα…

Είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, η εκπομπή «Καλοκαίρι παντού» έχει περάσει το πρώτο τεστ. Πως νιώθεις για αυτό σου το εγχείρημα;

Κατ’αρχάς, θέλω να σου πω ότι είμαι πολύ χαρούμενη με την πορεία της εκπομπής. Νιώθω πως κάθε ημέρα εξελίσσομαι όλο και πιο πολύ. Δεύτερον, είμαι πολύ χαρούμενη που συνεργάζομαι με μια γυναίκα, που είναι η ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, τη Ζήνα Κουτσελίνη, που έχει την επιμέλεια αυτής της εκπομπής και είναι συνεχώς στο πλευρό μας. Συμβουλεύει καθημερινά εμένα και τον Παύλο. Κάθε ημέρα δίπλα της μαθαίνω. Από εκεί και πέρα, είμαστε μια νέα ομάδα με όρεξη, που θέλει να δημιουργήσει και να κάνει όμορφα πράγματα. Δεν είπαμε πως θέλουμε να καινοτομήσουμε και να κάνουμε κάτι βαρύγδουπο, είναι μια καλοκαιρινή εκπομπή. Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο.

Ο αρχικός στόχος της εκπομπής ήταν αυτός, δηλαδή. Θεωρείς πως τον έχετε πετύχει;

Δεν μπορώ να σου απαντήσω εγώ σε αυτό. Αυτό μπορεί να σου το πει το κανάλι. Ποιους στόχους είχε στο νου του και τι έχει επιτευχθεί.

Δεν μιλάω για νούμερα τηλεθέασης, αλλά για τις δικές σου προσδοκίες…

Είμαι ικανοποιημένη, γιατί κάνουμε μια καθημερινή, ανάλαφρη εκπομπή, που έχει απήχηση και το εισπράττουμε από τον κόσμο. Ο σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε μια όμορφη παρέα, γιατί πιστεύω πολύ στις τηλεοπτικές παρέες, που να περνάει καλά. Και νομίζω πως το έχουμε καταφέρει μέχρι στιγμής.

Πλέον έχεις περισσότερες ευθύνες στις πλάτες σου. Πως νιώθεις;

Η ευθύνη και το βάρος είναι μεγαλύτερες. Όπως και η αγωνία. Το «Δέστε τους», μην ξεχνάς, ήταν πέντε χρόνια και η επιτυχία του από τη δεύτερη σεζόν κι έπειτα ήταν δεδομένη. Το «Καλοκαίρι παντού» ξεκίνησε μόλις τώρα και πάει πολύ καλά. Το «Δέστε τους», για να πάει καλά, χρειάστηκε να περάσει πολύς καιρός. Να σου υπενθυμίσω πως την πρώτη χρονιά τα νούμερα ήταν απογοητευτικά.

Τον Σεπτέμβριο με το «Δέστε τους» τι θα γίνει;

Θα σου μιλήσω για μένα. Εγώ παραμένω στην απογευματινή, καθημερινή ζώνη του Alpha. Από εκεί και πέρα, πιστευώ πως θα φτιαχτεί μια νέα, όμορφη παρέα. Έχω πολλή όρεξη να φτιαχτεί κάτι καινούργιο, που θα είναι επιτυχημένο. Στόχος μου δεν είναι να είμαι πρωταγωνίστρια, αλλά να κάνω επιτυχίες. Και οι επιτυχίες στις ημέρες μας βγαίνουν μέσα από τις παρέες.

Ο Νίκος Μουτσινάς θα σου λείψει;

Πάρα πολύ. Θα μου λείψει τηλεοπτικά. Δεν θα μου λείψει ως άνθρωπος, γιατί μιλάμε συνέχεια. Είναι ένας καλός μου φίλος, επικοινωνούμε συνέχεια, αλλά τηλεοπτικά θα μου λείψει. Τον αγαπώ ιδιαίτερα, είναι ο άνθρωπος που με έχει κάνει αυτό που είμαι σήμερα, με «έλυσε» τηλεοπτικά, με έκανε να είμαι πιο αυθόρμητη και του οφείλω ένα μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας- αν μπορείς να τη χαρακτηρίσεις έτσι.

Τι πραγματικά έχει συμβεί με την Μαρία Ηλιάκη; Έχουμε διαβάσει διάφορα…

Η Μαρία υπήρξε ίσως η πιο σημαντική συνεργάτιδά μου. Και πετύχαμε κάτι πολύ όμορφο τηλεοπτικά, γιατί είναι δύσκολη η συνύπαρξη δύο γυναικών. Εμείς το καταφέραμε για τέσσερα χρόνια και αυτή η συνύπαρξη δύο γυναικών. Εμείς το καταφέραμε για τέσσερα χρόνια και αυτή η συνύπαρξη ήταν επιτυχημένη και όμορφη. Της εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ό,τι καλύτερο. Έχει αλλάξει τηλεοπτική στέγη και θέλω να είναι ευτυχισμένη.

Διαβάστε ακόμα:

Χωρίς τον Σταματόπουλο συνεχίζει η Καινούργιου την εκπομπή