Η γυμνή φωτογραφία της Ελίζαμπεθ Τέιλορ

Διαβάστε για τη γυμνή φωτογράφηση της Ελίζαμπεθ Τέιλορ.

Μια φωτογραφία της 24χρονης τότε Ελίζαμπεθ που τράβηξε ο φίλος της, φωτογράφος και ηθοποιός Ρόντι ΜακΝτάουελ, και την οποία η νεαρή ηθοποιός χάρισε στον αρραβωνιαστικό της, παραγωγό Μάικλ Τοντ, κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Ο ΜακΝτάουελ κατάφερε να πείσει την Ελίζαμπεθ ότι θα ήταν κολακευτική σε μια τέτοια φωτογράφηση. Η Τέιλορ έπειτα χάρισε στον Τοντ τη φωτοφραφία, αλλά ο θάνατος του σε αεροπορικό, οδήγησε την συντετριμμένη ηθοποιο να εμπιστευτεί τη φωτογραφία στη βοηθό και μακιγιέζ της Πένι Τέιλορ, από την οποία και την αγόρασε ο συλλέκτης.

Το καλλιτεχνικό γυμνό πορτρέτο της ηθοποιού, βρισκόταν στα χέρια του συλλέκτη ενθυμίων διασήμων, Τζιμ Σάουντις από το 1980 και εθεωρείτο χαμένη. Όμως ο πρόσφατος θάνατος της θρυλικής σταρ τον παρακίνησε να την δημοσιοποιήσει για χάρη των θαυμαστών της.

Η φωτογραφία της νεαρής Λιζ έφερε στο προσκήνιο φήμες για το παρελθόν της, που ξεκίνησαν αμέσως μετά το θάνατο της. Λέγεται λοιπόν ότι γεννήθηκε σε ένα πάρτι ανταλλαγής ερωτικών συντρόφων στο Τσέσιρ και όχι στο Λονδίνο, όπως αναγράφεται  στο πιστοποιητικό γέννησης της. Ο πατέρας της, έμπορος τέχνης, Φράνσις Τέιλορ και η μητέρα της, ηθοποιός Σάρα, συμμετείχαν συχνά σε τέτοια πάρτι και φημολογείται ότι πραγματικός της πατέρας ήταν ο εκατομμυριούχος και μέλος του κόμματος των Συντηριτικών Βίκτορ Καζάλε, ο οποίος έγινε νονός της.  

Πήγή:  Τα Νέα