Η Φαίη Σκορδά σε guest ρόλο

Σε ποιο πρόγραμμα του Ant1 θα εμφανιστεί η παρουσιάστρια;

Πολλές είναι οι φορές που η παρουσιάστρια έχει παραδεχτεί ότι θα ήθελε να συμμετέχει σε κάποια από τις τηλεοπτικές σειρές του καναλιού του Αμαρουσίου, σε guest εμφάνιση, αλλά έχει εκφράσει και την επιθυμία της να χορέψει στο παρκέ του DWTS.

Συγκεκριμένα πέρσι είχε συζητηθεί και ήταν σχεδόν βέβαιο ότι θα βλέπαμε τις χορευτικές της ικανότητες στο σόου χορού, ωστόσο αυτό δεν έγινε λόγω της εγκυμοσύνης της.
Φέτος, λοιπόν, ήρθε η ώρα να τη δούμε να χορεύει, αφού σύμφωνα με πληροφορίες μου, η Φαίη θα εμφανισθεί στο 8ο live του DWTS, δηλαδή την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου.
Η παρουσιάστρια έχει ήδη ξεκινήσει πρόβες με τη χορογράφο Γκαλένα Βελικόβα ώστε να μας εντυπωσιάσει και στο παρκέ.

Η χορογραφία δεν θα έχει διάρκεια ενάμιση λεπτό, όπως αυτές των διαγωνιζομένων αλλά θα είναι αρκετά μεγαλύτερη και δεν θα χορέψει με έναν καβαλιέρο αλλά θα πλαισιώνεται από χορευτές.

Η Φαίη, που θέλει πάντα να παρουσιάζει τον καλύτερό της εαυτό, είναι ενθουσιασμένη με τον νέο της «ρόλο». Ο βαθμός δυσκολίας της χορογραφίας που θα παρουσιάσει είναι υψηλός και απαιτούνται πολύωρες πρόβες. Έτσι η παρουσιάστρια μαζί με την Γκαλένα, περνούν πολλές ώρες μαζί ώστε να βγάλουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Παυλίνα Ντάσιου