Η Φαίη Σκορδά μιλάει για το «Πρωινό μου»… και το Γιώργο Λιάγκα!

Πρεμιέρα με μεγάλη καθυστέρηση και με αρκετά εμπόδια κάνει αύριο το «Πρωινό mou». θα ξεκινήσει αύριο να μεταδίδεται καθημερινά, από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.

 Φέτος μάλιστα, η πετυχημένη πρωινή εκπομπή του MEGA με το Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά θα παίξει… μπάλα χωρίς να έχει απέναντί της άλλες ψυχαγωγικές εκπομπές. Αν και πολλοί θεωρούν ότι έτσι το ζευγάρι θα παίξει πιο εύκολα μπάλα, εντούτοις οι αντίπαλοί τους θα είναι πιο δύσκολοι καθώς δεν θα μάχονται με τα ίδια «όπλα». Τι θα κάνουν λοιπόν οι δύο παρουσιαστές; Ποια θα είναι τα… όπλα που θα χρησιμοποιήσουν στη μάχη της τηλεθέασης; Την απάντηση μας δίνει η Φαίη Σκορδά, η οποία λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της, μίλησε στο Newsit.

«Ξεκινάμε με πολλή όρεξη και με μια δεμένη ομάδα που έχει ένα κοινό στόχο, να βγάζουμε ωραίες εκπομπές. Το «Πρωινό mou» είναι η παρέα μας και ελπίζουμε και φέτος να γίνουμε η παρέα του κόσμου. Δυστυχώς φέτος δεν υπάρχουν άλλες πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές. Και λέω δυστυχώς γιατί αρκετός κόσμος έχει βρεθεί χωρίς δουλειά. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι 10 με 1 δεν θα υπάρχει τίποτα άλλο στην ελληνική τηλεόραση. Όπως και να έχει όμως, ο ανταγωνισμός δεν με επηρεάζει γιατί είναι χάσιμο χρόνου να ασχολείσαι με το τι κάνουν οι άλλοι και όχι με το πώς μπορείς να βελτιωθείς ο ίδιος.»

-Δεν θα σε ρωτήσω για τη γενικότερη κατάσταση στην Ελλάδα, αλλά για το πώς βλέπεις την κατάσταση που επικρατεί στην τηλεόραση. Είσαι αισιόδοξη ή προβλέπονται… πιο μαύρες μέρες;

«Η τηλεόραση είναι η προέκταση της κοινωνίας μας. Πώς μπορώ να είμαι αισιόδοξη με όλη αυτή την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και όταν οι περισσότεροι φίλοι μου είναι χωρίς δουλειά; Πρέπει όμως να βρούμε τη δύναμη να προχωράμε και να ονειρευόμαστε. Και αυτό θα κάνουμε μέσα από το Πρωινό μας!»

-Βρίσκεσαι στο τηλεοπτικό τοπίο πολλά χρόνια, οπότε μην μου πεις ότι δεν μπορείς να κρίνεις κάποιον συνάδελφό σου. Θέλω λοιπόν τη γνώμη σου για τον παρουσιαστή της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Mega, Γιώργο Λιάγκα.

«Ο Γιώργος έχει παρουσιάσει με μεγάλη επιτυχία από δελτία ειδήσεων μέχρι ψυχαγωγικές εκπομπές σε όλες τις ζώνες. Μπορεί να ανταπεξέλθει σε όποιο πρόγραμμα του ανατεθεί. Για μένα είναι ο καλύτερος στις συνεντεύξεις στην ελληνική τηλεόραση και ο αυθορμητισμός, η αυθεντικότητα και το χιούμορ του τον κάνουν ξεχωριστό.»

-Πώς πήρατε την απόφαση με το Γιώργο να «γεννήσετε» το διαδικτυακό σας «παιδί», το Faysbook.gr και τι θέλεις να πεις σε όλους τους επισκέπτες σας;

«Το faysbook.gr είναι ένα γυναικείο site που απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες κάθε ηλικίας που μπορούν να βρουν απαντήσεις σε όποιο θέμα τις απασχολεί. Για το παιδί, την εγκυμοσύνη, την ομορφιά, τη μόδα, την υγεία, τη διατροφή, τις σχέσεις…! Πώς γεννήθηκε η ιδέα; Σας καλώ να διαβάσετε τις σκέψεις μας στα πρώτα editorials μας στο faysbook.gr.»

-Σε ευχαριστώ πολύ και σας εύχομαι καλή σεζόν.

Να είσαι καλά. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για να περνούν οι τηλεθεατές όσο πιο ωραία γίνεται τα πρωινά τους».

Έτσι λοιπόν, αύριο Τετάρτη, στις 10 το πρωί, το «Πρωινό mou» με το Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά είναι πάλι στον αέρα του Mega…!

Γρηγόρης Μελάς