Η εξομολόγηση του Κώστα Κρομμύδα: «Μου την πέφτουν και άντρες»

«Δεν με συγκινεί το πάμε πακέτο...O ανθρώπινος πόνος δεν γίνεται σόου»

Ήρθε από τα Τρίκαλα στην Αθήνα ενώ ήταν μόνο 19 ετών γεμάτος όνειρά! Αν και αντιμετώπισε δυσκολίες που έφτασαν στα όρια του ρατσισμού, ο ίδιος δεν το έβαλε κάτω και πραγματοποιήσε τα όνειρά του! Ο Κώστας Κρομμύδας μίλησε στο Secret και στη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου για όλα!

«Εγώ είχα και την τύχη να είμαι στο καλύτερο Dancing! Σε μας δεν είχε βγει καλά η ανάγκη να σχολιάζουμε καλά έκανε που έφυγες ο ένας ή ό άλλος! Εμείς είμασταν μια ομάδα, περάσαμε πολύ καλά! …Το θέμα είναι να χορεύεις και να μην ασχολείσαι με το ποιος έφυγε. Τους όρους του παιχνιδιού τους γνωρίζεις από την αρχή! Δέχεσαι τη συνθήκη και πας! Δεν γκρινιάζεις μετά γιατί έφυγες!»

Γνωρίζω πως λαμβάνετε και πολλά μηνύματα από τους ακροατές! Σας έχουν κάνει ερωτική εξομολόγηση;

«Ναι μου έχουν κάνει με μηνύματα και γυναίκες αλλά και άντρες… Μου γράφουν τι νιώθουν, πως θέλουν να έρθουν από το ραδιόφωνο να γνωριστούμε…»

Πως τα αντιμετωπίζετε; Ειδικά αυτά που προέρχονται από άντρες;

«Τα αντιμετωπίζω με σοβαρότητα τα αντιμετωπίζω! Όταν βλέπω πως κάτι γίνεται πιεστικό, σταματάει. Διαφορετικά με κολακεύει»!

Πρόσφατα γράψατε στη σελίδα σας στο Facebook«ας σταματήσουν το ξεκατίνιασμα»! Αναφερόσασταν στο Dancing;

«Ξεκατίνιασμα εννοώ οτιδήποτε κάνεις με σκοπό απλά να κάνεις κουτσομπολιό χωρίς έρευνα! Να θίξεις κάποιον η να προκαλέσεις κάποιον. Είναι ανούσιο το ξεκατίνιασμα δεν θα αλλάξει ποτέ, θα υπάρχει πάντα. Έχω πέσει και εγώ στο τρυπάκι όμως προσπαθώ να επικεντρώνομαι στη δουλειά μου και όχι στο ξεκατίνιασμα. Με ωθούσαν κάποτε να προκαλέσω, να κάνω ένα σκάνδαλο αλλά δεν δέχτηκα ποτέ»!

Αν είχατε τη δυνατότητα ποιους ανθρώπους θα εξαφανίζατε από τη τηλεόραση;

«Δεν θα πείραζα κανέναν… κοινωνία τους τρέφει αυτούς! Θα πέταγα μόνο οτιδήποτε διαπραγματεύεται και εμπορεύεται τον ανθρώπινο πόνο!»

Δηλαδή η εκπομπή «Πάμε Πακέτο» δεν σας συγκινεί….

«Όχι δεν με συγκινεί δεν μπορώ το κλάμα. Η πραγματικότητα δεν μπορεί να γίνει σόου. Το δράμα μιας μάνας δεν μπορεί να γίνει σόου! Δεν θα τη δω τέτοια εκπομπή! Ο κόσμος έχει δικό του πόνο. Σκέψου τώρα να είχαμε και τα ριάλιτι. Η εποχή απέβαλε το σκουπίδι από την τηλεόραση.