Η εξομολόγηση της Νανάς Καραγιάννη: «Δε με αναγνωρίζω σε αυτές τις φωτογραφίες…»

«Η αρρώστια αυτή μου στοίχισε πράγματα...»

Για την νευρική ανορεξία που λίγο έλειψε να της κοστίζει τη ζωή της η Νανά Καραγιάννη έχει μιλήσει ουκ ολίγες φορές τηλεοπτικά. Έπειτα από τη μάχη της με την ασθένεια η Νανά έχει μπει σε έναν δρόμο που δείχνει την υγεία της να βελτιώνεται ολοένα, με την ίδια να έχει πάρει κάποια κιλά. Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημερούδια» η Νανά Καραγιάννη δηλώνει πως δεν ζυγίζεται εξακολουθώντας τη λογική που είχε μπει όταν ξεκίνησε τη θεραπεία και εξομολογείται…

«Δε με αναγνωρίζω σε αυτές τις φωτογραφίες… Αλλά χαίρομαι που υπάρχουν και τις είχα ανεβάσει και θέλω να τις βλέπω.»

«Λύγισε» η Νανά Καραγιάννη μιλώντας για τη νευρική ανορεξία και τη σχέση με τη μητέρα της

«Η αρρώστια αυτή μου στοίχισε πράγματα. Έχανα τις δουλειές και μου το λέγαν ανοιχτά και κλαίγοντας ορισμένα από τα αφεντικά μου, ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε και «γιατί βρε κοριτσάκι μου, μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου.» Δεν καταλάβαινα, καμία επαφή, νόμιζα ότι απλά με μισούν, με εκδικούνται, υπερβάλλουν γιατί ήθελαν να με διώξουν.»

Δημήτρης Παπανώτας: «Με τον Δημήτρη έχουμε χαζοχαθεί, τον λατρεύω πάντα και εκείνος το ξέρω πόσο με αγαπάει και πόσο είχε στεναχωρηθεί. Ο Δημήτρης είχε στεναχωρηθεί-θυμώσει πολύ, όπως ακριβώς θα έκανα και εγώ.»

Χριστίνα Λαμπίρη: «Την Χριστίνα την βλέπω καμιά φορά τα πρωινά όταν ξυπνάω. Δεν είχε γίνει τίποτα, δεν έχω τσακωθεί ποτέ με την Χριστίνα. Χαθεί ναι.»

Τατιανα Στεφανίδου: «Η Τατιάνα με στήριξε πάρα πολύ. Εκείνη με είχε στείλει τότε και στο ιατρικό κέντρο.»