Η εξομολόγηση της Μπεκατώρου: «Ήταν σαν σκοτσέζικο ντους. Μόλις έκλειναν οι κάμερες…»

Ήταν έτοιμη να αποχωρήσει από την εκπομπή εξαιτίας του Γρηγόρη Αρναούτογλου;

Η Μαρία Μπεκατώρου κάνει τον απολογισμό της για τη χρονιά που πέρασε και μιλάει για όλους και για όλα στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Γιάννη Βίτσα…

Φέτος ακούστηκε πως ήσουν έτοιμη να αποχωρήσεις από την εκπομπή εξαιτίας της κόντρας σου με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Υπήρχε κάποια αλήθεια σε αυτά τα δημοσιεύματα;

Ξεκάθαρα σου λέω ότι δεν υπήρξε τέτοιο θέμα. Έχουμε βρει τις ισορροπίες και έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία. Απορώ γιατί γράφτηκαν όλα αυτά. ξεκίνησαν από ένα δημοσίευμα που αναπαράχθηκε. Δεν με ενόχλησε. Μου έκανε εντύπωση την πρώτη μισή ώρα που το διάβαζα. Έπειτα γελάγαμε με τον Δημήτρη και τον Γρηγόρη.

Όταν έμαθες για την ασθένεια του πατέρα σου, μπορούσες να αποδεχτείς το ενδεχόμενο ότι θα φύγει από τη ζωή;

Τα συναισθήματά μου ήταν ανάμεικτα. Εκεί που ένιωθα τελείως πεσμένη, μόλις μία εξέταση έβγαινε καλή, αναπτερωνόταν το ηθικό μου. Είναι σαν να ζεις μια καταστροφή, αλλά κάπου στο βάθος υπάρχει φως. Οι γιατροί τις περισσότερες φορές μιλούν με πιθανότητες βάσει της πλειονότητας των ασθενών. ήταν σαν σκοτσέζικο ντους. Ήθελα να ελπίζω, γιατί υπήρχαν και περιπτώσεις αρρώστων που έγιναν θαύματα. Άλλοτε ερχόταν μια καλή είδηση και άλλοτε μια κακή. Από κάποια στιγμή και μετά, όταν έβλεπα ότι ο άνθρωπός μου ταλαιπωρείται, ήταν πολύ εγωιστικό να λέω «Αρκεί να ζει, ακόμα κι αν είναι χάλια, ανήμπορος». Παρακαλούσα το θεό να τον ξεκουράσει.

Ήταν εύκολο να το διαχειριστείς;

Γενικά το αντιμετωπίζω δύσκολα. Είμαι λίγο παραπάνω ευαίσθητη. Έδειξα δύναμη όμως εκείνη την περίοδο, γιατί δούλευα, όπότε δεν είχα το περιθώριο να λυγίσω. Έπρεπε να σταθώ στα πόδια μου, γιατί κανείς από τους τηλεθεατές δεν μπορεί ούτε και πρέπει να βλέπει την άσχημη ψυχολογία του παρουσιαστή. ήταν ψυχοθεραπεία. Βέβαια, μόλις έκλειναν οι κάμερες και έμενα μόνη μου, διαφοροποιούνταν τα συναισθήματά μου. Με βοήθησαν και με στήριξαν οι άνθρωποι του «YFSF». Δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

Διαβάστε ακόμα:

Η Μαρία Μπεκατώρου αποκάλυψε την πρόταση που της έκανε το MEGA το καλοκαίρι