Η επιστροφή του Γιώργου Παπαδάκη και το καινούργιο… θρίλερ!

Πριν ακόμα ολοκληρώσει την προηγούμενη σεζόν και σταματήσει την εκπομπή του, πολλά ακούστηκαν για το τι θα κάνει την επόμενη σεζόν ο Γιώργος Παπαδάκης.

Τελικά το θρίλερ είχε αίσιο τέλος και έτσι ο «πατριάρχης των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών» θα συνεχίσει και την καινούργια σεζόν να ενημερώνει τους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα μάλιστα με τον έως τώρα προγραμματισμό, ο Γιώργος Παπαδάκης θα ξεκινήσει την καινούργια σεζόν είτε τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου, είτε την αμέσως επόμενη βδομάδα, δηλαδή τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου. Να θυμίσουμε ότι και πέρυσι ο Γιώργος Παπαδάκης βγήκε στον αέρα τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, αφού οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 έπρεπε να αποφασίσουν τι θα κάνουν με την ψυχαγωγική ζώνη του «Πρωινού Αντ1». Ωστόσο, αν και το θρίλερ με το Γιώργο Παπαδάκη έχει λήξει, φαίνεται ότι ένα άλλο θρίλερ παίζεται γύρω από την πρωινή εκπομπή…

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, τα στελέχη του σταθμού δεν έχουν ακόμα αποφασίσει οριστικά τι πρόκειται να κάνουν με την ψυχαγωγική ζώνη της πρωινής εκπομπής και αν θα την βγάλουν στον αέρα, ή τελικά ο Γιώργος Παπαδάκης θα παραδίδει το πρόγραμμα σε επαναλήψεις παλαιότερων σειρών.

Πρόθεση του σταθμού είναι να βγάλει το «Πρωινό Αντ1» με τη μορφή που ξεκίνησε, δηλαδή με ενημερωτική και ψυχαγωγική ενότητα, αλλά όλα θα αποφασιστούν οριστικά μέσα στις επόμενες δέκα μέρες που θα πραγματοποιηθούν οι συσκέψεις για το πρόγραμμα του Οκτωβρίου. Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο, αναγκάζουν τα στελέχη των σταθμών να λαμβάνουν τις αποφάσεις μετά από ώριμη… μελέτη των κοστολογίων.

Το ευχάριστο, όπως απορρέει από τις ίδιες πληροφορίες, είναι η πρόθεση των Αντενικών να συνεχίσουν την ψυχαγωγική ζώνη και να μην βγάλουν μόνο την ενημερωτική με το Γιώργο Παπαδάκη. Το αν τα καταφέρουν ή όχι, θα το μάθουμε τις επόμενες μέρες…!

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε ακόμα:

Έγινε το αναμενόμενο! Ο Γιώργος Παπαδάκης παραμένει στον ΑΝΤΕΝΝΑ

Γ. Παπαδάκης: Τραβάω κόκκινη γραμμή! Δεν είναι οικονομικό το θέμα, αλλά αξιοπρέπειας!

Ο αποχαιρετισμός του Γιώργου Παπαδάκη – Ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, αλλά όχι τον ΑΝΤ1!