Η επίσημη ανακοίνωση του E TV για την Χριστίνα Λαμπίρη

Όλα έτοιμα για την πρεμιέρα της δημοσιογράφου...

Ανανεωμένη και με ανεβασμένη διάθεση, η Χριστίνα Λαμπίρη επιστρέφει αυτή τη Δευτέρα στα πρωινά μας μέσα από τη συχνότητα του E TV, καθημερινά στις 07:45.

Η ανακοίνωση του Ε TV:
Η Χριστίνα Λαμπίρη επιστρέφει «Με το Καλημέρα» μέσα από την συχνότητα του Epsilon και κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, στις 07:45 το πρωί.

Η έμπειρη δημοσιογράφος, που σας κρατούσε συντροφιά κάθε πρωί επιστρέφει, δριμύτερη με φρέσκιες ιδέες, καθώς η εκπομπή αποκτά πιο ψυχαγωγικό «αέρα».

Πλαισιωμένη από μια ανανεωμένη και ορεξάτη ομάδα, έμπειρων συνεργατών, επιστρέφει στους δέκτες σας με χιούμορ και διάθεση. Πιείτε μαζί της τον πρωινό καφέ σας και μάθετε όλες τις ειδήσεις και τα νέα της ημέρας!

Μαζί της ο Στέφανος Κωνσταντινίδης , η Κλεοπάτρα Πατλάκη, η Έλενα Πολυκάρπου και νέο μέλος στην όμορφη παρέα, ο γνωστός δημοσιογράφος Παναγιώτης Κουνιάκης. Την αρχισυνταξία της εκπομπή αναλαμβάνει και πάλι ο Δημήτρης Σαρρής.

Η πρωινή παρέα του «Ε» υπόσχεται να ομορφύνει τα πρωινά σας και να γίνει η αγαπημένη καθημερινή σας συνήθεια από Δευτέρα έως Παρασκευή 07:45 – 10:30 «Με το Καλημέρα»!