Η επικρατέστερη παρουσιάστρια για το Μες Στην Καλή Χαρά

Η όμορφη παρουσιάστρια έχει ήδη συναντηθεί με τα στελέχη του ΑLPHA και όπως φαίνεται είναι η επικρατέστερη για να είναι την επόμενη σεζόν στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού.

Αλλαγές πρόκειται να κάνουν οι υπεύθυνοι του ALPHA στην εκπομπή «Μες Στην Καλή Χαρά». Όπως γράφει ο Γρηγόρης Μελάς στην Espresso, σκοπός τους είναι η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού να συνεχίσει να συγκεντρώνει τους περισσότερους τηλεθεατές τα Σαββατοκύριακα και για το λόγο αυτό αποφάσισαν να ανανεώσουν την παρέα της, τα πρόσωπα δηλαδή που είναι μαζί της στην εκπομπή. Έτσι, εκτός από τον Θέμη Γεωργαντά που παραμένει μαζί της αφού διαθέτει την κατάλληλη εμπειρία, αλλά και χημεία με την Ναταλία, στον καναπέ της εκπομπής την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται ξανά και ο Παύλος Σταματόπουλος.

Με την Έλενα Παπαβασιλείου να φαίνεται πως βάζει πλώρη για το πλατό του Θέμου Αναστασιάδη και την εκπομπή «ΟΛΑ» του ΑΝΤ1, τα στελέχη του ALPHA πραγματοποίησαν μια σειρά από συναντήσεις με κάποιες παρουσιάστριες, τις: Δούκισσα Νομικού, Δέσποινα Καμπούρη, Λάουρα Νάργες και Κατερίνα Στικούδη. Ποια είναι η επικρατέστερη και ποιο είναι το αγκάθι;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί από το φθινόπωρο …μες στην καλή χαρά, έχει η Κατερίνα Στικούδη. Οι δύο πλευρές έμειναν ευχαριστημένες μετά τη συνάντηση και επιπλέον, η Κατερίνα έχει δείξει ότι υπάρχει η απαραίτητη χημεία, προηγούμενες φορές που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή.

«Δεν έχω κλείσει τίποτα τηλεοπτικά…», δηλώνει η ίδια, ωστόσο, οι επαγγελματικές τις υποχρεώσεις ίσως δυσκολέψουν τη συνεργασία της με τον ALPHA. Η Κατερίνα θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό του Νίκου Οικονομόπουλου τον ερχόμενο χειμώνα και ο προβληματισμός της για το αν θα μπορέσει να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις στην εκπομπή είναι μεγάλος.

Διαβάστε ακόμα:

Οι δύο υποψήφιες για την παρέα της Ναταλίας

Ποιος επιστρέφει στο Μες στην καλή χαρά;

Τα κρυφά ραντεβού για το «Μες στην καλή χαρά»

Παπαβασιλείου: Θέλω να δουλέψω με την Μενεγάκη