Η Ελλάδα που αντιστέκεται στην κρίση

Την Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου, στις 23:00, η εκπομπή κάνει Αυτοψία σε μια άλλη Ελλάδα...

Τι κοινό μπορεί να έχουν ένα σαλιγκάρι, μια μέλισσα, ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, ένα συνεργείο αυτοκινήτων, μια σελίδα στο διαδίκτυο, ένα hot dog, ένα μπουκάλι λάδι και ένα κομμάτι αυγοτάραχο; Τη δημιουργία, τη θέληση, την πρωτοβουλία και την επίπονη προσωπική εργασία. 

Νέοι άνθρωποι, νέοι επιχειρηματίες, πίστεψαν στις ιδέες τους και τόλμησαν να ρισκάρουν προκειμένου να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους, αλλά και να δώσουν τη δική τους απάντηση στη δύσκολη εποχή που βιώνει η ελληνική κοινωνία. Μέσα από τον δικό τους αγώνα, προσπερνώντας τα εμπόδια και τις δυσκολίες, κατάφεραν να κατακτήσουν τις αγορές του εξωτερικού και να αποδείξουν σε όλους ότι ακόμα και κατά την περίοδο της ύφεσης υπάρχουν Έλληνες που αντιπαραθέτουν τις δυνάμεις τους έναντι της κρίσης και της φθοράς.

Έλληνες, από διάφορες περιοχές της χώρας, μιλούν στον Αντώνη Σροϊτερ και την κάμερα της εκπομπής: Πώς άλλαξαν επαγγελματικό προσανατολισμό; Ποιες δυσκολίες συνάντησαν με την ελληνική γραφειοκρατία; Ποια είναι τα σχέδιά τους για το μέλλον;

Διαβάστε ακόμα:

Αυτοψία με ανεργία και Λάκη Λαζόπουλο