Η Ελένη, το χρυσό συμβόλαιο και οι συναντήσεις της με τον Alpha

Διαβάστε τι δήλωσε υψηλά ιστάμενο πρόσωπο από τη διοίκηση του Alpha

Ολο και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα εκείνα, που θέλουν την ξανθιά παρουσιάστρια να έχει συναντηθεί με τους διοικητικούς, προκειμένου να επαναδιαπραγματευτεί τους οικονομικούς όρους του χρυσού συμβολαίου που έχει υπογράψει με το κανάλι της Κάντζας από τον περασμένο Δεκέμβριο.

Μάλιστα, δεν είναι λίγα κι εκείνα τα δημοσιεύματα που την παρουσιάζουν να έχει δεχτεί από τους τηλε-ανθρώπους του Alpha και κάποια… μηνύματα de facto, του τύπου «αν θες να ανανεωθεί ο «Καφές» του χρόνου και να δοθούν κάποια χρήματα παραπάνω, θα πρέπει να συμφωνήσεις πως πρέπει να κατέβει το κασέ σου».

Τι έχει ,όμως, τελικά συμβεί με την Ελένη Μενεγάκη, το χρυσό της συμβόλαιο και τον Alpha ; Σύμφωνα με τις δικές μου πληροφορίες, η Ελένη αυτές τις ημέρες δεν έχει πραγματοποιήσει καμία συνάντηση με την διοίκηση του καναλιού της Κάντζας και μοιραία δεν έχει πέσει και στο τραπέζι των συζητήσεων, το χρυσό της συμβόλαιο.

Μάλιστα, υψηλά ιστάμενο πρόσωπο από την διοίκηση του καναλιού, δήλωσε χαρακτηριστικά :

«Και εγώ τα διαβάζω όλα αυτά που λέγονται και γράφονται για την Ελένη, όμως, πίστεψέ με η Ελένη αυτές τις ημέρες δεν έχει πραγματοποιήσει καμία συνάντηση με τα πρόσωπα του καναλιού. Και πως να έχει πραγματοποιηθεί αυτή η συνάντηση – στην οποία υποτίθεται πως της… τραβήξαμε και το αυτί – από την στιγμή που ο ισχυρός άνδρας του Alpha, ο Κριστόφ Μάινους, απουσιάζει στο εξωτερικό, ενώ με την Ελένη Μενεγάκη δεν έχει συναντηθεί, ούτε καν και ο διευθυντής προγράμματος ! Αρα, με ποιους έκανε αυτό το περιβόητο ραντεβού η Ελένη ;»

Σύμφωνα δε με τις ίδιες πηγές, δεν έχει τεθεί θέμα για μείωση των αποδοχών της Ελένης Μενεγάκη, από την στιγμή που η Ελένη υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο μαζί τους τον περασμένο Δεκέμβρη, σε καιρό κρίσης (η… κρίση δεν τους προέκυψε μετά). Και αυτό γιατί ; Γιατί ότι ήταν να συζητηθεί συζητήθηκε τότε, μιας και ήταν ήδη γνωστά τα νέα, χαλεπά, οικονομικά δεδομένα της εποχής και αν η Ελένη ήταν να κάνει κάποιο… σκόντο (κάτι το οποίο κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν έγινε ή δεν έγινε…) θα το έκανε τον Δεκέμβρη, όπου ουσιαστικά συζητήθηκε η συνεργασία της με τον Alpha, εξ ΄αρχής, προκειμένου να πέσουν και πάλι οι υπογραφές.»

Με άλλα λόγια ; Αν η Ελένη έπρεπε να βάλει νερό στο… κρασί της ή μάλλον στην… σαμπάνια της, είναι κάτι που τέθηκε από τον περασμένο Δεκέμρβη και δεν εμφανίστηκε τώρα στον τηλεοπτικό ορίζοντα του Alpha από το πουθενά !

Οσο δε για τον προυπολογισμό του «Καφέ με την Ελένη» ; Αυτός εννοείται πως θα είναι και φέτος ψαλιδισμένος, όπως ήταν και πέρσι, ενώ το να αντικαταστήσει η γνωστή παρουσιάστρια κάποιους συνεργάτες και να… φρεσκαριστεί λιγάκι το πλατό, δεν είναι ένα κόστος το οποίο δεν μπορεί να σηκώσει το μπάτζετ της εκπομπής και για το οποίο πρέπει να γίνεται ιδιαίτερος λόγος.

Αλλωστε, ποτέ στον «Καφέ» της Ελένης δεν έχουν σημειωθεί κοσμοιστορικές αλλαγές που να κοστίζουν ακριβά, πολύ ακριβά , – και σε προ κρίσης εποχές – , οπότε ούτε και φέτος θα είναι η χρονιά εκείνη, για να γίνουν αυτές οι αλλαγές, αφού ουσιαστικά η Ελένη προτιμά να ακολουθεί την… πεπατημένη, με κάποιες light παραλλαγές, γιατί μόνο έτσι νιώθει τηλεοπτικά ασφαλής.

Νάνσυ Νικολαΐδου