Η Ελένη Ράντου στο Join Us

Ο Φωκάς Ευαγγελινός τα λέει με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Το Σάββατο, 9 Μαίου, η Ελένη Ράντου κάθεται στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και μιλάει για το θέατρο, εξηγεί πώς προστάτευσε το γάμο της από τους παπαράτσι, πως θέλει να είναι η ζωή της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και αν την ενοχλούν οι ρυτίδες της.

Ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο πιο γλυκός χορογράφος της Ελλάδας κουβεντιάζει με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για το πώς εγκατέλειψε τη σχολή εμποροπλοιάρχων για να γίνει χορευτής, θυμάται τις εποχές των μεγάλων show στην ελληνική τηλεόραση και αναρωτιέται γιατί εδώ και 10 χρόνια, δεν του έχουν προτείνει να αναλάβει την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision.

Συναντάμε την Ιωάννα Ευθυμίου, τη ζωγράφο που κατέκτησε το Μονακό και τώρα υπογράφει μια έκθεση αφιερωμένη στην Γκρέις Κέλι.

Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει υπέροχες ταλιατέλες με σολωμό και κολοκύθια και μια φρουτοσαλάτα με σάλτσα μπαλσάμικου ενώ η Υπατία Παπασταμάτη μας γλυκαίνει με μια ανοιξιάτικη πάβλοβα με φράουλες.

Μαθαίνουμε πώς να αποκτήσουμε το τέλειο office look και συνδυάζουμε το μοδάτο poncho με κρόσσια.

Πηγαίνουμε θέατρο στο Σιρανό Ντε Μπερζεράκ με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, μαθαίνουμε τα μυστικά για έναν ξεκούραστο ύπνο και αντιμετωπίζουμε με τη σωστή γυμναστική τους πόνους στη μέση, τον αυχένα και την πλάτη.

Την Κυριακή, 10 μαίου, γιορτάζουμε την ημέρα της μητέρας και θυμόμαστε τι είπαν για τα παιδιά τους και τη μητρότητα οι διάσημες μαμάδες, όπως η Εύη Αδάμ, η Άννα Παναγιοτοπούλου, η Κατερίνα Καραβάτου, η Χρύσα Ρώπα η Υρώ Μανέ, η Βίκυ Χατζηβασιλείου κ.ά. που κάθισαν στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου.

Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει ρολά με σολωμό και μια ζεστή σαλάτα με λευκά φασόλια και πέστο βασιλικού. Βρίσκουμε το κατάλληλο σουτιέν για κάθε «δύσκολο» καλοκαιρινό ρούχο και βλέπουμε τις τάσεις που μας προτείνουν 3 αγαπημένες fashion bloggers για τη φετινή σεζόν με την υπογραφή των Tommy Hilfiger.

Διαλέγουμε το τέλειο μαξιλάρι για έναν καλό ύπνο, μαθαίνουμε τι πρέπει να τρώμε πριν και μετά τη γυμναστική και η Νίκη Κάρτσωνα δίνει συμβουλές για να προστατευτούμε από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Καταπολεμάμε την κυτταρίτιδα και μιλάμε με μια ενδοκρινολόγο που μας προτείνει μια αποτελεσματική μέθοδο αδυνατίσματος και ελέγχου του βάρους μας. Πηγαίνουμε σινεμά σε δύο ταινίες και μπαίνουμε για λίγο στη ζωή του αγαπημένου μας fitness trainer, του Γιώργου Ξηρού.