Η Εκδρομή έρχεται στον ΑNT1 με τις καλύτερες προδιαγραφές

Είδαμε το πρώτο επεισόδιο και....

Πριν λίγη ώρα, ολοκληρώθηκε ,η προβολή του 1ου επεισοδίου, της νέας σειράς μυστηρίου του,Αντ1, Η Εκδρομή.

Σε μια προβολή αποκλειστικά για τους δημοσιογράφους , στον κινηματογράφο Δαναός, είχαμε τη δυνατότητα , να παρακολουθήσουμε ολόκληρο, το 1ο επεισόδιο , που οι τηλεθεατές θα δουν αύριο στις 22:15.

Κάποιοι από εμάς ,είχαμε την ευκαιρία να έχουμε πάρει μια πρώτη γεύση της σειράς, αφού παρακολουθήσαμε μέρος τον γυρισμάτων τον περασμένο Μάιο, όπου είχαμε βρεθεί στη Νάουσα της Βέροιας. Το μέρος δηλαδή που έγιναν τα γυρίσματα της σειράς.

Ωστόσο, σήμερα , με το που ξεκίνησε η προβολή, ένιωσα τη δυναμική και την αίσθηση που θα προκαλέσει η σειρά στο τηλεοπτικό κοινό.
Από το πρώτο λεπτό σε βάζει στο κλίμα, με πολύ ωραία τοπία .αλλά και την εξαιρετική σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Πανταζούδη,

Το δυνατό σενάριο ,της Στέλλας Βασιλαντωνάκη σε κρατάει σε αγωνία, αφού κάθε σκηνή δημιουργεί καινούρια ερωτηματικά, που περιμένουν απάντηση

Οι πρωταγωνιστές της ιστορίας , ενώ δεν έχουν πρωταγωνιστήσει σε κάποια άλλη τηλεοπτική σειρά υπηρετούν πίστα τους ρόλους τους, ενώ, η Λίνα Σακκά, που έχουμε πολλά χρόνια να δούμε στην τηλεόραση, μου φάνηκε η ιδανική,ή μάλλον η μοναδική επιλογή για το συγκεκριμένο ρόλο. Οι εκφράσεις του προσώπου της, αρκούν για να σε πείσουν ,για την αγωνία που πρέπει να έχει η ηρωίδα.

Ακόμα και η μουσική επιμέλεια της Εκδρομής, ήταν ικανή να σε μεταφέρει στο κλίμα μυστηρίου και αγωνίας που επιβάλει το σενάριο.

Όταν ολοκληρώθηκε η προβολή, όλοι μας ,ζητούσαμε από τους υπεύθυνους του καναλιού να δούμε και το δεύτερο επεισόδιο,αφού η αγωνία τα τελευταία λεπτά είχε φτάσει στα ύψη.

Πραγματικά θεωρώ, ότι η σειρά έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον , αν σκεφτεί κανείς ,ότι, έχουμε πολλά χρόνια να δούμε σειρά μυστηρίου και τόσο καλά δουλεμένη.

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου το γεγονός, ότι εδιαφέρον για την εκδρομή έχουν δείξει χώρες του εξωτερικού ώστε να την εντάξουν στο πρόγραμμα της.

Παυλίνα Ντάσιου