Η Ειδική Έκδοση κάνει πρεμιέρα στη ΝΕΤ

Από την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου και κάθε δεύτερη Πέμπτη στις 16.15, η Οντίν Λιναρδάτου και η Μαρία Κονταξή θα παρουσιάζουν τη νέα, δεκαπενθήμερη ενημερωτική εκπομπή «Ειδική Έκδοση».

Με ρεπορτάζ από όλο τον κόσμο και καλεσμένους στο στούντιο, η εκπομπή θα αναδεικνύει και θα αναλύει σε βάθος τα γεγονότα της διεθνούς επικαιρότητας. 

Η εκπομπή κάνει πρεμιέρα, ανοίγοντας τον φάκελο της οπλοφορίας και της εγκληματικότητας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το φαινόμενο έχει πάρει εκρηκτικές διαστάσεις, μετά και τη σφαγή στο δημοτικό σχολείο του Κονέκιτικατ τον περασμένο Δεκέμβριο: τα τελευταία δύο χρόνια, 57.000 ενήλικες Αμερικανοί και 5.000 παιδιά σκοτώθηκαν σε επεισόδια με πυροβολισμούς.

Ποιοι και γιατί εξακολουθούν να τάσσονται υπέρ της οπλοκατοχής στις ΗΠΑ; Ποιο είναι το μερίδιο ευθύνης των ΜΜΕ και των ταινιών βίας του Χόλιγουντ στα αλλεπάλληλα κρούσματα των μαζικών δολοφονιών; Πόσοι είναι οι κάτοχοι όπλων στη χώρα μας και ποια στάση τηρούν οι ελληνικές Αρχές;

Καλεσμένοι στο στούντιο θα είναι η Καθηγήτρια Εγκληματολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Βάσω Αρτινοπούλου και ο καθηγητής του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου Θανάσης Διαμαντόπουλος.
Σε απευθείας σύνδεση, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Θοδωρής Αθερίδης θα μιλήσει για τη δική του εμπειρία από την οπλοκατοχή στην Κρήτη, όπως αποδίδεται στο θεατρικό έργο «Άγρια Δύση».

Διαβάστε ακόμα:

Ποια δημοσιογράφος της ΝΕΤ βγήκε στο δελτίο με σκουλαρίκι στη μύτη;

Το καρπουζί σακάκι ξαναχτυπάει στη ΝΕΤ!

Οι ίδιες παρουσιάστριες της ΝΕΤ φόρεσαν ακριβώς τα ίδια ρούχα ξανά!

Δημοσιογράφος της ΝΕΤ φοράει πάντα τα ίδια ρούχα με την παρουσιάστρια!

Ποιες δημοσιογράφοι της ΝΕΤ ντύθηκαν στα χρώματα της Γουινέας;

Ποιες παρουσιάστριες της ΝΕΤ βγήκαν με τα ίδια ρούχα στο δελτίο;