Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο μεγάλων ηθοποιών που συνεργάστηκε

Βέγγος, Σταυρίδης, Αυλωνίτης, Ηλιόπουλος, Ρίζος, Κωνσταντάρας... τι θυμάται από τη συνεργασία μαζί τους; Ποιο χαστούκι δεν θα ξεχάσει ποτέ;

Έχει γράψει το δικό της σημαντικό κεφάλαιο στον ελληνικό κινηματογράφο, έχοντας στο ενεργητικό της πάνω από 100 ταινίες. Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου καταθέτει τα αποστάγματα της καριέρας της στην αυτοβιογραφία της «Δέσποινα Στυλιανοπούλου – ηθοποιός αμέσου δράσεως» και φανερώνει μικρά μυστικά από τους κορυφαίους ηθοποιούς με τους οποίους συνεργάστηκε, στο περιοδικό Τηλεθεατής και την Χρύσα Παχούμη.

Θανάσης Βέγγος: «Ποτέ δεν προσποιήθηκε. Το ξύλο που έτρωγε ήταν ανελέητο. Άμεμπτος σύζυγος, σπάνιος πατέρας και παππούς».

Νίκος Σταυρίδης: «Ξεχώριζε για τη στεγνή ερμηνεία του και τις απίστευτες ατάκες του. Επίσης, ξεχώριζε για το πόσο χτενισμένος ήταν πάντα. Τρίχα δεν ξέφευγε».

Βασίλης Αυλωνίτης: «Μπορούσε με μια και μόνο μούτα που έκανε βγαίνοντας στη σκηνή, να κερδίσει όλους τους θεατές, λες και είχε παίξει ολόκληρο νούμερο».

Ντίνος Ηλιόπουλος: «Τον κατατάσσω στην κατηγορία των μπριγιάν ηθοποιών. Αμέτρητα τα χαρίσματά του».

Νίκος Ρίζος: «Πόσα δεν έχω να θυμηθώ για τον μικρό μου «Στούμπο». Το μάγκικο φέρσιμό του, τις έξυπνες ατάκες του ή τα διάφορα ευτράπελα που συνέβαιναν στα γυρίσματα στο θέατρο».

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Αυτό το χαστούκι που τρώω από τον Κωνσταντάρα έχει γίνει σήμα κατατεθέν. Δεν χορταίναμε το …καλύτερο χέρι για σφαλιάρες -και αυτό ήταν του Λάμπρου. Ο μπον βιβέρ, ο άνθρωπος που έδινε τα χαστούκια για να βγάλει αυτός γέλιο, αλλά έδινε τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτόν που τα έτρωγε».

Διαβάστε ακόμα:

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν ήταν αυτή που νομίζετε

Το κλάμα της Δέσποινας Στυλιανοπούλου στα παρασκήνια του Αλ Τσαντίρι